2777
2789
عنوان

دوستم اندامم رو مسخره میکنه

147 بازدید | 17 پست

یه بار ، دوبار چیزی نگفتم ولی هر موقع بحس چیزی میشه درمورد اندام و هیکل میاد تیکه میندازه بهم که تو سینه ات کوچیکه خیلی لاغری و فلان و کمرت خیلی باریکه اینجوری خوب نیستی و اندامم یه دختر به سینه و باسن بزرگشه در صورتی که خودش دنبال راهکار برای کوچیکه کردنشه و یکم باریکه شدن کمرش

وقتی چهره ام رو یه جور میکنم که انگار بهم برخورده تو جمع میاد میگه ببینین چطور شده بهش برخورده و ناراحت شد و میخنده

چجور باهاش رفتار کنم واقعا خسته شدم من از اندامم راضیم چون براش تلاش کردم با کلی رژیم و ورزش بهش رسیدم بعد اینجور مسخره ام میکنه اونم جلو همه

حالا خودش آرزوشه یکم سینه اش کوچیکه تر بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره بهت حسودی میکنه حواستو جمع کن رو اعتماد به نفست اثر نزاره من دوستم لاغر لاغر بود بعد منو مسخره می‌کرد درحالی که میتوای من الان اینجا هم عکسمو میزارم ببین همه میگن هیکلم خوبه ولی هعی میگفت چاق و فلان بعد خودش دقیقا عین رفیق تو برعکسش بود دنبال راه کار برا چاقی صورتش یود

صمیمی نیستین پس بهش تذکر بده منو دوستمم همو مسخره میکنیم ولی ناراحت نمیشیم به سینه های من میگه جوش ن ...

ببین این معلومه که عادی نیست از روی صمیمیت نیست جلوی جمع میاد مسخره میکنه و راهکار میخواد برای اینکه سینه اش کوچیک بشه

داره بهت حسودی میکنه حواستو جمع کن رو اعتماد به نفست اثر نزاره من دوستم لاغر لاغر بود بعد منو مسخره ...

کلی ریلز برام میفرسته تو اینستا که سینه های این کوچیکه خوب نیست قشنگ نیست فلانه و اینا من واقعا اعصابم خورد شد

ببین این معلومه که عادی نیست از روی صمیمیت نیست جلوی جمع میاد مسخره میکنه و راهکار میخواد برای اینکه ...

اسارتر بخدا بهت حسودی میکنه حواستو جمع کن من ی مدت طولانی افسرده و بی اعتماد به نفس بودم هنوزم اثراتش هست روم

کلی ریلز برام میفرسته تو اینستا که سینه های این کوچیکه خوب نیست قشنگ نیست فلانه و اینا من واقعا اعصا ...

کاملا مشخص و واضحه داره حسودی میکنه اهمیت نده بهش و بگو من خیلی خوشحال و راضیم نشون نده ناراحتی بگیر به چپت

اسارتر بخدا بهت حسودی میکنه حواستو جمع کن من ی مدت طولانی افسرده و بی اعتماد به نفس بودم هنوزم اثرات ...

آره قشنگ مشخصه حسادت میکنه من نمره ام بالاتر میشه حالت چهره اش تغییر میکنه

و طراحی کشیده بودیم زود رفت گفت مگه طراحیه من با تو چه فرقی میکنه که تو نمره ات بالاتره در صورتی که مال من خیلی بهتر بود و معلم هم تایید کرده بود این رو