2777
2789
عنوان

منطقا باید دعوا راه بندازم

432 بازدید | 27 پست

یه توهینی (مشابه توهین های قبل ولی کمی شدید تر)توسط پدر اقای همسرنسبت به من صورت گرفته که خطای به  پسرم ک جوان هست گفته شده ،بچم ی کوچولو ازم دفاع کرده ولی چون خواسته احترام پدر بزدگشو داشته باشه ادامه نداده.اما بعد ک به پدرش گفته پدرش توصیه کرده بمن نگه.اما پسرم با اصرار از باباش اجازه گرفته و موضوع رو بمن گفت.

منطقا باید دعوا راه بندازم اما مثل همیشه برام چندان مهم نیست و دعوام نمیاد.

دخترو پسر و همسر در حال دلداری دادن و حق دادن ب من هستن.

اما فک کنم گناه پیشنهاد پنهان کاری ک همسر به پسر گفته باید بررسی بشه.

بلد نیستم دعوا و قهر😂😂

در نتیجه هنوز جو ارام و ساکتی در خانه برقراره 

قضاوت درباره ی دیگران آنها را به تو نمیشناساند،بلکه تورا شرح می دهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که ارومی شوهرت پشتته اگه دعوا ره بندازی دیگ شوهرت پشتت نیس میگه این خودش جواب میده و دعوا میکنه پس منم ازش دفاع نمیکنم

اخر یک روز خسته میشود از نیامدنش.مگر یک آدم چقدر میتواند نیاید
همین که ارومی شوهرت پشتته اگه دعوا ره بندازی دیگ شوهرت پشتت نیس میگه این خودش جواب میده و دعوا میکنه ...

اگه روزی هم بخوام دعوا راه بندازم حتما حتما خندم میگیره نقشه هام نقش بر اب میشه

اگه روزی هم بخوام دعوا راه بندازم حتما حتما خندم میگیره نقشه هام نقش بر اب میشه

وااای منم همینطور 

یا خنده م میگیره یا اگه دهنمو باز کردم خیلی بد میشه

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...
خخخخ معنی منطقا رو میدونم که منظورم کلا نفهمیدم چی شد

پدر شوهر با پسرم حرف میزده در خلالش بهم توهین کرده،بگو خوب!بعد پسرم محترمانه دفاع کرده،بگو خوب!بعد پسرمبه همسرم گفته ک به مادرم توهین شده،بازم بگو خوب!بعد باباش پیشنهاد کرده ک به من نگه!  دارم جرم همسرم رو که پیشنهاد کرده من نفهمم ،بررسی میکنم!

پدر شوهر با پسرم حرف میزده در خلالش بهم توهین کرده،بگو خوب!بعد پسرم محترمانه دفاع کرده،بگو خوب!بعد پ ...

میخاسه ناراحت نشی

اخر یک روز خسته میشود از نیامدنش.مگر یک آدم چقدر میتواند نیاید