2777
2789
عنوان

منطقا باید دعوا راه بندازم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر شوهر با پسرم حرف میزده در خلالش بهم توهین کرده،بگو خوب!بعد پسرم محترمانه دفاع کرده،بگو خوب!بعد پ ...

خب می خواسته شما متوجه نشی و ناراحت نشی.بگو خب!از طرفی هم با این حرف  همسر به پسر که بیا از مادرت پنهان کن،پسر بیشتر با خودش گفته پس خیلی به مادر توهین شده که باید پنهان کنم.بگو خب!

خدایا شکرت

شوهرت از ترس اینکه روابط تیره تر بشه به پسرت گفته بهتره به شما نگه جو رو آروم نگه داری بهتره چون میدونن اگر پنهون کاری نکنن شما هم اعصاب خوردی درست نمیکنی اگر دوباره ماجرایی پیش بیاد بدون ترس و پنهانکاری باهات درمیون میگذارن

خب می خواسته شما متوجه نشی و ناراحت نشی.بگو خب!از طرفی هم با این حرف  همسر به پسر که بیا از ماد ...

خوب!

ولی فصل تازه ای در روابط پدر و پسر و پدر بزرگ و اینا گشوده شد....

فک نمیکردم پسرم انقدر عاقلانه و مودب ازم دفاع کرده باشه.

البته میدونم تا ما وقع رو شرح ندم هضمش براتون سخته.

عذر میخوام

قضاوت درباره ی دیگران آنها را به تو نمیشناساند،بلکه تورا شرح می دهد.
خوب! ولی فصل تازه ای در روابط پدر و پسر و پدر بزرگ و اینا گشوده شد.... فک نمیکردم پسرم انقدر عاقلا ...

خوش بحالت...

چه پدرشوهر بی سیاستی...

و شما چه خانوم اروم و با سیاستی...

خدایا شکرت
شوهرت از ترس اینکه روابط تیره تر بشه به پسرت گفته بهتره به شما نگه جو رو آروم نگه داری بهتره چون مید ...

راستش رو بگم خیلی هم ب نفع من شد.ظلمی که تو این21سال به من رفته رو اگر میخواستم تشریح کنم یا با دعوا حقمو بگیرم،انقدر موفق نمیشدم.اما ادبیات پدر همسر حقانیت من رو بدون دردو خونریزی بر جهانیان!!ثابت کرد😂😂

بنظرم پسرتون نباید بهتون میگفت باید خوددار میبود وقتی خودش جواب داده لزومی نداشت هم شما رو ناراحت کنه هم حرف پدرش زمین بیوفته هم ابروی پدربزرگش بره.

البته این تفکر و دید من تو همچین قضیه ایه.دید پسر شما متفاوت بود

راستش رو بگم خیلی هم ب نفع من شد.ظلمی که تو این21سال به من رفته رو اگر میخواستم تشریح کنم یا با دعوا ...

همینو غنیمت بدون بدون نگران کردن شوهرت و متشنج کردن اوضاع از این پیروزی لذت ببر چون اگر چیزی بگی حرفا هم بالا بگیره ممکنه پسرت یه موقع احساس گناه کنه که موجب درگیری هم شده

اعتبارت پیش پسر و شوهرت بالاتر میره  چیزی نگی

بنظرم پسرتون نباید بهتون میگفت باید خوددار میبود وقتی خودش جواب داده لزومی نداشت هم شما رو ناراحت کن ...

حق با شماست.پسرم تازه جوان هست و برای خودم همینکه اول اجازه رو از پدرش گرفت و بعد بمن گفت ارزشمند بود.

چیزی که آزارم میده اینه که حرف پدر برزگش توی این سبک بود که بخواد من رو از چشم پسرم بندازه و بی ارزش کنه.

بهرحال تغیری در من حاصل نشد😀

همینو غنیمت بدون بدون نگران کردن شوهرت و متشنج کردن اوضاع از این پیروزی لذت ببر چون اگر چیزی بگی حرف ...

حتما همینکارو میکنم خانمی