2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی تو زندگیم مواردی داشتم بیان خواستگاری ولی جلو نیومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اینطور نیست خوشبحالت ۲۳ سالته کلی فرصت پیشرفت داری

باورت نمیکنی حتی توان بلند شدن از جامو ندارم 

سرگیجه شدید کسل بی حال خواب بیرون از خونه بدم میاد برم 

ذوق هیچی ندارم 

الان اگه بگی به کارتم یک میلیارد میزنن برام مهم نیست تا این حد بی ذوق 

افسردگی داری؟بلند شو یک کاری که همیشه دلت می‌خواسته رو انجام بده حتما

ببین  کسی که مجرده همش کلیپ های عاشقانه که مخاطب قرار میده لایک می‌کنه مثل اینکه تو برام اینطوری و..و...

بنظرت تو رابطس یا الکی 

مرد باشه ۳۳ ۳۴ ساله 

الان میگی ولی بیفتی توی زندگی میبینی نمیتونی با حقوقش کرمی که دوسداشتی استفاده کنی روتین پوستی که انجام میدادی هزینه لوازم ارایشیا  لباسایی که دوسداری بخری و کلاسایی که دوسداری ثبت نام کنی مگر اینکه از یسری خواسته هات بزنی و احتمالا پشیمون میشی بازم نمیدونما ولی احساس میکنم کبوتر با کبوتر باز با باز

دقیقا تو سن تو بودم اصلا به هیچی فکر نمیکردمهمیشه بق کرده بودم چم بود احساس میکردم کسی منو نبینه دوس ...

من خب یه مشکلاتی بدی برام پیش اومد 

البته قبلشم اوضام تعریفی نبود ولی اونموقع یک امیدی داشتم الان همونم رفته 

الان میگی ولی بیفتی توی زندگی میبینی نمیتونی با حقوقش کرمی که دوسداشتی استفاده کنی روتین پوستی که ان ...

ن بابا من درسته اینطوری بزرگ شدم ولی آدم قانعی هستم 

اصلا برام مهم نیست فکر امروزم فکر فردا نیستم 

ولی جا و مکان وجوری که باهام برخورد میشه خیلی برام مهمه