رابطه جنسی داشتیم متاسفانه بعدش جدا شدیم سر یه موضوعاتی
گاهی سر این موضوع خیلی عذاب وجدان میگیرم خیلییی
جرات ندارم به مامانم اینا بگم
توبه کردم بنظرتون خدا میبخشه؟
تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
منم تجربه اینو داشتم که خیلی یک چیزیو به خدا اصرار کردم و پافشاری، از آخرم به صلاحم نبوده و بهترینا ...
من انقد دعا کردم خدا جواب نداده دیگه به خدا امید ندارم.
ایمان و اعتقادمو از دست دادم
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
خدا بخشندس...امیدوارم تا جایی پیش نرفت باشی که ترس از ازدواج داشته باشی...و خواهشا انقدر خودتونو راحت نزارید در اختیار پسرا بخدا پسرا اونی نیستن که ما توس ن کم ازشون شناخت داریم...