رابطه جنسی داشتیم متاسفانه بعدش جدا شدیم سر یه موضوعاتی
گاهی سر این موضوع خیلی عذاب وجدان میگیرم خیلییی
جرات ندارم به مامانم اینا بگم
توبه کردم بنظرتون خدا میبخشه؟
تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
اگه واقعا پشیمون باشید و توبه کنید خدا می بخشه، خودش تو قرآن گفته. تو اسلام داریم که میگه لازمم نیست به همسر آینده تون بگید درمورد گذشته تون. ان شاالله در آینده یک ازدواج عالی و خوب داشته باشید
اگه حس گناه میکنی چاکرای خاجیتو پاکسازی کنخود به خود افکار منفی دود میشن میرن هوا
چاکراهام آلودگی داره
یه روش مناسب میگی
تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگه واقعا پشیمون باشید و توبه کنید خدا می بخشه، خودش تو قرآن گفته. تو اسلام داریم که میگه لازمم نیس ...
مچکرم
بخدا اشتباه کردم خدا میدونست به صلاحم نیس ولی من اصرار کردم بیارتش تو زندگیم
باز آ صدبار اگه توبه شکستی باز آ،درگه ما درگه نومیدی نیست
🥺💔
میخام کلا تموم بشه این موضوع هنوز که هنوزه بابتش دارم ضربه میخورم
پس نگو . فقط بعد این با چشم باز هدف گذاری کن رو اب خانه نساز
به هیچکس نگم؟
توروخدا خیلی دعام کن
خیلی بابتش اذیت شدم میخام کلا تمومش کنم
بهترین روش اینه که بری موسیقی پاکسازی هفت چاکرارو دانلود کنی... سه چهار تا بیست دقیقه ای هستن اونا خیلی خوبن... یه جا بشین ذهنتو ریلکس کن اهنگو بذار و برای هر چاکرای مخصوص جملات مربوط به خودش رو بگو... مثلا چاکرای ریشه (اول) زمزمه میکنی: من استخوان، دندان، ناخن و... کاملا سالمی دارم، من بیماری ای مثل یبوست و... ندارم، من پول جذب میکنم، من این دنیارو دوست دارم و....
حین مدیتیشن رنگ مخصوص چاکرا تو ذهنت باشه و با چشمای بسته تصور کن داری میبینیش
به طبیعت برو و ورزش کن.
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
عزیزم شما از روش های پاکسازی چاکرا ها اطلاع داری ؟ میتونی یه توضیح کلی بدی ؟
بله گلم. خیلی مفصله اگه بخوام در مورد هر کدوم جدا صحبت کنم... یکم پیام بالاترمو ببینید متوجه میشید تمریناتش چیا هستن...
مثلا برای چاکرای پنجم (گلو) آب خوردن تاثیر داره علاوه بر کارایی که تو کامنت بالا توضیح دادم
برای چشم سوم شمع تراپی، مالیدن سر بین دو ابرو برخلاف جهت عقربه های ساعت و... تاثیر داره
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵