2777
2789
عنوان

رابطه ج با رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 3950 بازدید | 66 پست
رابطه فقط برای زن وشهر هس اینو منی میگم که واقعا امروزی هستم و نیمدونم دوستی که دخترا با پسرا دارن م ...

میفهمم

بنظرت خدا منو میبخشه

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
شما رل داشتی و بالاخره بخشی از وقتت با اون بودی حتی در حد رابطه..چجور تاپیک زدی که تراز کنکورم شده ۱ ...

من گفتم تراز کنکور خودم؟

تراز کنکور دوستم بود تو خود تاپیکم گفتم

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل اینکه فکر کنی خدا میبخشتت یا نه به این فکر کن خودت حاظری خودتو ببخشی که بدنتو در اختیارش گذاشتی

من واقعا دوستش داشتم اشتباه کردم

قبل اینکه فکر کنی خدا میبخشتت یا نه به این فکر کن خودت حاظری خودتو ببخشی که بدنتو در اختیارش گذاشتی

من واقعا دوستش داشتم اشتباه کردم

خانومی خدادتوبه پذیره البته اگه توبه ی واقعی باشه .....

بعد اینکه اینجا خیلی ازدوستان راهنمایی کردن که فلان کاروبکن ذهنت اروم بشه وفلان من خودم چندین سال افسردگی وناراحتیهای شدید داشتم میخام بگم همه ی این راه هارورفتم اعم ازدکتر وروانشناس و این چیزایی مثبتنگرو فلان وفلان....هیچکدام تاثیرگزارنبود به جز به جز فقط رفتم دنبال خدا نمازای اول وقت وقران ودعا و کمک ازائمه امامان بخدا بخدا دوباره جون گرفتم انگارتازه متولدشدم وزندگی دوباره ..ولی دیگه باید توراه خدا استوارباشی وبه گفته هاش عمل کنین اصلا عالیه عالی همه گره های توزندگی خودبه خودبازمیشن..

اینو یه تجربه گرمیگه زنرگیم مفصله جریانش..

همین 

فقط وفقط به خدااعنمادکن وبه حرفاش عمل نمازوعبادت ودعا یادت نره طلب استغفارزیادکن..

خانومی خدادتوبه پذیره البته اگه توبه ی واقعی باشه .....بعد اینکه اینجا خیلی ازدوستان راهنمایی کردن ک ...

ممنون قلبم🥺❤️

خیلی دعام کن