2777
2789
عنوان

بعد ازدواج باید برم شهر دیگه برای زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من بعد ازدواج رفت شهر دیگه.وقتی همه یه جا جمع میشیم هم اون دلتنگ میشه هم مامانم.ولی از زندگیش ...

ای بابا ایشالا سلامت باشن هرجا هستن🥲منم ایشالا هرچی خدا بخواد نمیدونم چطور میشه شاید بتونم از پسش بر بیام یکم خانوادم مخالفت میکنن و بد صحبت میکنن این یکم دلسردم میکنه🥲

آرزوی منه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
اوف یکم سخته دیگه،یکم که نه خیلی من حتی تصورشم نمیکردم برم راه دور 💔نمیدونم چی میشه

خیلی فاصله هست ؟ من ۱۰-۱۲ ساله دارم مسیر ۹۰۰ کیلومتری رو میرم و میام 

هم دلتنگی داره هم ذوق دیدار 

راستش روزای مریضی خودم و بچه هام تنهایی بیتر اذیتم میکرد .یه جوری دلم برای خودم میسوخت 😂به خودم ترحم میکردم 

ولی اونقدرا هم سخت نیست که از پسش بر نیای

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

اگه شوهرت رک بگم آدمه ومهربون وکلاهمراه خوبیه ایرادنداره امااگه مثل شوهرمن بی عاطفه وسرد......نه چون شبهاازتنهایی وبی کسی ساعتهاتوتراس میشینم وبه حال خودم گریه میکنم....البته اینم بگم پدرمن اگه پول یه نون داشت ازدواج نمیگردم

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
خیلی فاصله هست ؟ من ۱۰-۱۲ ساله دارم مسیر ۹۰۰ کیلومتری رو میرم و میام هم دلتنگی داره هم ذوق دیدار راس ...

همین دیگه 

حدود ۷ ساعت راهه، مامانم ته دلمو خالی میکنه میگه مریض شی زایمان کنی یچیزی بخوای کسی نیست، نمیدونی پدرشوهر مادرشوهرتم چجورین ادمای مهربونی هستن نیستن اذیتت نکنن تک‌بمونی🥲💔

همین دیگه حدود ۷ ساعت راهه، مامانم ته دلمو خالی میکنه میگه مریض شی زایمان کنی یچیزی بخوای کسی نیست، ...

خوب مامانتون حق دارن نگران باشن ولی خوب ادم تو شرایط سخت قویتر  میشه 

یه زمانایی مثل زایمان و اینا هم که خانواده میاد کنارت 

ولی از خانواده همسر هیچ توقعی نداشته باش ،ان شاالله که باعاطفه باشن ولی شما منتظر نباش ،اگه کمک کردن خداخیرشون بده ،کمک نکردن با خودت بگو وظیفشون نبوده 

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤