2777
2789

بچها من 1 سال به هزار یک دلیل دارم طلاق میگیرم و خونه پدرم هستم ولی خیلی سخته و نتونستم فراموشش کنم صدرصد میخواید بدونید دلیل طلاق و جداییم چیه ۳ بار بهم خیانت کرده دست به زن داشت اعتیاد داشت و بخاطر رابطه هایی که داشت بهم اچ پی وی داد و توی دادگاه میاد میگه من زنمو دوست دارم و گریه می‌کنه و این رفتارش باعث میشه قاضی طلاق نده و درخواست من رد میشه و موضوع اینکه چرا انقدر اذییت دارم میشم

صبور باش‌اون بخواد یا نخواد بلاخره‌تو جدا میشی 

قوی باش برای ساختن ی‌ زندگی بهتر

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبور باش‌اون بخواد یا نخواد بلاخره‌تو جدا میشی قوی باش برای ساختن ی‌ زندگی بهتر

مشکل جداییم نیست عزیزم مشکل فراموشی نمیتونم و همه مسخره میکنن میگن با این همه بلا چطور نمیتونی 

دارم مدرک کل پیام هاش با شوگر مامایش هست و زنای دیگه دادگاه مدرک حساب نمیکنه

اونا مدرک حساب نمیشه چون صرف پیام مدرک نیست و دلو قلوه دادن در پیام هم رابطه نامشروع محسوب نمیشه

مشکل جداییم نیست عزیزم مشکل فراموشی نمیتونم و همه مسخره میکنن میگن با این همه بلا چطور نمیتونی

ببین عزیزم هر بار ک بهش فکر میکنی ب این فکز کن آیا میخوای با یک مرد خیانت کار هم سو شی؟کسی که هیچ حد و مرز و تعهدی نداره ب زندگیتون و عشقتون و به حذی پیش رفته ک حتی اچ ای وی هم گرفته و بهت منتقل کرده؟اگه آره ک باید بگم عزیزم متاسفانه نیاز ب درمان هست برای هردوتون چون واقعا حماقت محضه

با یه ادم جدیدکه تو ایندهاشنا بشیاصلا یادت میره قبلا کسی تو زندگیت بوده

دوتا از دوستام جدا شدن ب سال نکشیده شوهر کردن اونم چ شوهرایی صد پله بهتر از شوهر سابقشون

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
اون در واقع اصلا دوستت نداره فقط از عواقبش میترسه ب نظرم من اگه جات بودم ب خاک سیاه مینشوندمش

انقدر دوست دارم این کارو کنم ولی قدرتشو ندارم چون کارماشو میبینه من که به کسی بدی نکردم این داستانم وای به حال اون