از وقتی یادم میاد تو خونه ما جنگ و دعوا بوده الانم مامانم از لحاظ روحی روانی داغون شده یک کلمه نمیتونی بهش بگی.. سر صبح تو حیاط یک ساعت با داد صدامون زده از خواب بیدارکرده گفته بیاین فرش بشورین منم بهش گفتم چرا داد میزنین خب کل کوچه خبردار شدن.. ایشونم دیگه مگه گذاشت کاری بکنیم.. آنقدر همین حرفو بزرگش کرد خودزنی و جیغو و گریه.. که بابام همش سرکوفت میزنه میگه همه اینا تقصیر توعه ما بیست سال درحال دعوا بودیم الانم که میبینی مامانت اینجوریه اگه ی سیلی هم بزنه نباید سرتو بیاری بالا و.. آخه این چه وضع زندگیه منم ادمم خب شما که میبینی نمیتونی زندگی کنی طلاق بگیر که تهش روانی نشی بچه هاتم زجرکش کنی😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره بابا ها خوب که همه رو دیوانه کردن خودشون خوب میشن بعد میپرسن شما چتونه
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اون خط دومی که نوشتی عجیب ترین چیزیه که به عمرم دیدم😐طرف طلاق نمیگیره چون بدذاتع و چون طلاقش ممکنه ...
شما هنوز در جامعه نیستی .ندیدی . این مشگل توعه که ندیدی و میگی ازکجات در اوردی . ان شالله خدا نشونت میده با چشات همه رو میبینی . هزاران نفررو که این جمله رو رک گفتن .
شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .