2777
2789
عنوان

وقتی نمیتونین زندگی کنین طلاق بگیرین خب

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 32 پست

تهسم منت میزاره رو اون بچه بیچاره روان بگا رفته میگه بخاطر تو موندم بخاطر تو تحمل کردم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هنوز در جامعه نیستی .ندیدی . این مشگل توعه که ندیدی و میگی ازکجات در اوردی . ان شالله خدا نش ...

من توی جامعه نیستم؟

من دقیقا شغلم مرتبط با قانون و گاها طلاقه

بعد من ندیدم؟؟

کی حاضره سختی و بدبختی و حقارت بکشه تا مبادا بقیه از طلاقش خوشحال شن؟

اصلا کدوم احمقی از طلاق بقیه خوشحال میشه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خط دوم چرازن بدبختوکوبیدی...

باور کن همینو گفتن .  حتی دوستم میخواست طلاق بگیره . یکی اومد بهش گفت منم میخواستم طلاق بگیرم اما چون میدونم دختر عموهام شادی میکنن  طلاق نگرفتم . فانیلات شاد میشن طلاق نگیر 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شما هنوز در جامعه نیستی .ندیدی . این مشگل توعه که ندیدی و میگی ازکجات در اوردی . ان شالله خدا نش ...

خیلی قلبت سیاهه واسه یه نفر همچین ارزویی میکنی ایشالا هر چی میگی بع خودت برگرده☺

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا

ومنی کع کل زندگیموبرای شوهرم گذاشتم خداروگواه میگیرم اکثروقتهاگرسنه ام ......ولی چون حرف مردم ونگاه سنگین دیگران نمیزاره طلاق بگیرم چون بی کسم ......ازبس شوهرم بی احترامی میکنه وتحقیرم میکنه دخترم هم جدیداشروع کرده وحتی پسرکوچکم هم ....

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
من توی جامعه نیستم؟من دقیقا شغلم مرتبط با قانون و گاها طلاقهبعد من ندیدم؟؟کی حاضره سختی و بدبختی و ح ...

خیلیا .

یادمه دوستم  (پاکترین دختر دنیاس .اونو قبول دارم خودمو قبول ندارم . بسیار زیباس ‌ طلاق گرفت ) فامیلاش عروسی گرفته بودن . خیلیم مهربونه .

یکی از فامیلای خودم ، بالاش گفت اجتمالا طلاقشو بگیرم .همه شاد و خوشحال شدن که فلانی  شکست خورده در زندگیش 

طلاق خواهد گرفت .

واقعا  نمیدونم چطور در اون جایگاه هستی و نمیدنی و نمیبینی اینارو 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اون خط دومی که نوشتی عجیب ترین چیزیه که به عمرم دیدم😐طرف طلاق نمیگیره چون بدذاتع و چون طلاقش ممکنه ...

همون دشمن شاد شدن منظورشه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
همون دشمن شاد شدن منظورشه

میفهمم ولی بازم منطقی نیست

کی حاضره تحقیر و تو سری خوردن و جنگ و دعوا و خیانت ومشکل روانی تحمل کنه که دشمن شاد!!! نشه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خیلی قلبت سیاهه واسه یه نفر همچین ارزویی میکنی ایشالا هر چی میگی بع خودت برگرده☺

من قلبم سیاه تیست شما ساده ای .

.

یه خانم همسایه شوهرش کلی کتکش زده بو . میخواست بره طلاق بگیره . بچش از فرط  استرس  مشکوک به سرطان شد .

رک گفت  دختر عموهام شاد میشن برم طلاق بگیرم 😑  

حال این حرفی که گفتی ۹۹ درصد به خوده تو برگرده .

[QUOTE=346938732]تهش که چی  آدم مگه چقدر صبر و تحمل  که کلاازم انتظاردارن عین کوزت کارکنم وپول جمع کنم آخرش مرگ تدریجیه .....خیلی بده ...دیروزرفتم برای دخترم ماسک زدم کل اتاقش مرتب کردم....برمیگرده میگه باباکارخوبی میکنه عین سگ محلت نمیده

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏