2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم حرفای عجیبی زد بیایید

543 بازدید | 26 پست

گفتم چرا نمازاتو تق و لق میخونی ، گفت وقتاییکه میرم سمت نماز وسوسم میکنن ب شهوت حرام و ... خیلی اذیت میشم

گفتم یعنی چی ؟ منکه هستم چرا باید شهوت نسبت به غیر داشته باشی ! (واقعا زیبا و همه چیز تمومم ) همش ۲ ماهه رفتیم سرخونمون 

بعد پیچوند و ...

بعد من گفتم شیطان افتاده تو زندگیم و ... بعد برگشت گفت خب تو ک میدونی کارشیطانه 

پس اگ چیزی از اطراف راجب من شنیدی باور نکن !

اخه چند وقت پیش نگرانش بودم ب دوستش زنگ زدم 

بعد باهام دعوا کرد ک چرا ب فلانی زنگ زدی 

دوستشم پیام داده بود شیطون سراغتو از من میگرفتن و ..

بعد من گفتم پس میترسی لوت بدن ک میگی زنگ نزن و ...

گفت نه فلانی دهنش قرصه 

احساس میکنم غلطایی کرده حدسم درسته ؟

چ غلطا

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخب اگ دوباره ادامه بده چی

فک نمیکنم

ولی 

اونقدر جذب خودتون کنید که هیچی جز شما نمونه

جذبم این نیست سفت بچسبیدش

زندگی قشنگی بسازید

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
فک نمیکنمولی اونقدر جذب خودتون کنید که هیچی جز شما نمونهجذبم این نیست سفت بچسبیدشزندگی قشنگی بسازید

فیلم هندیه؟ 

اومدیم و شوهرش مشکل داشت که خدا نکنه یعنی همینطوری بیخیال بشه تا ادامه بده ؟

من با شوهرت کاری ندارم ولی شما چقدر کنترل گری 

مثل مادر میمونی تا همسر 

مردها به شدت بدشون میاد 

همه چی تموم بودن از نطر شوهرت نیستی 

نماز میخونه یا نه خودش میدونه 

از راه دوستاش دنبالش نباش مردها زن لوند و جذاب و در عین حال زرنگ دوس دارن