2777
2789
عنوان

یه دختر باید الویتش چی باشه😎🤷‍♀️همه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا اکسسوری ست کردن با لباس روتین پوستی و... بود بعد از بچه مارک پوشک کرم محافظ پا و شیرخشک ازو ...

من فعلا مجردم😂🩷

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

هزینه زیادی داره ادم بخواد ظاهر شیکی داشته باشه؟

یک ماهی وقت بذار درباره درست لباس پوشیدن و ست کردن رنگ ها و جنس پارچه ها تحقیق کن . مثلا حریر رو با کتان نپوش . مورد بعد لبخند زدن و عطر خوش و موهای تمیز و آراسته خیلی مهم هستن . میتونی تو خونه ناخن های دست و پاتو سوهان بکشی و اگر میتونی آرایشگاه بری مانیکور و پدیکور . 

ولی بنظرم شیک ترین افراد ؛ افرادی تمیز و با بوی خوش آرایشگاه ملایم . لباس تمیز و اتو شده و خوشرو هستن

ببین بنظر من یاد گیری چندتا مهارت خیلی مهمه اینکه تحصیل کنی و با محیط آکادمیک دانشگاه آشنا باشی اینک ...

مرسی از نظر خوبت عزیز🌼🌸

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بایدی وجود نداره

همه چیزایی که پرسیدی بستگی داره به تیپ شخصیتی شما

آدما متفاوتن،سلایقشون و انتخاب هاشون هم‌متفاوته

اما اگر نظر شخصی بخوای:

اکسسوری خوب و با کیفیت بنظرم بهتره!

بنظرم یه شامپوی مناسب پو کلرو درمیاره!هزینه دیگه ای لازم نیست مگر کارای درمانی😁

اگر مقدار زیادیه ،نصفش رو پس انداز کنه نصفش رو خرج ماهانه و کارای ضروری...اگر مقدار کمیه که اصلا به پی انداز نمیرسه

من خودم شلوار جین بوت کات و شومیز خیلی دارم بنظرم همه جا پوشه!هیچ وقت پولم برای خرید این تیپ لباس هدر نرفته.

باید بالانس باشه بین این دو هر کدوم و بچسبی و اون یکی و ول کنی، باختی

انتخاب من سرسنگین بودنه،ولی با سرجنگ داشتن با همه اشتباهش نباید بگیری🤚

همش که ظاهر و پول شد! هر آدمی بنظر من باید اول به خودش برسه نه فقط ظاهرباور،تفکر،دیدگاه ،اعتمادبنفس. ...

من به فکر و ارتقا شخصیت زیاد اهمیت دادم الان در ظاهر در مقابل هم سن و سالام انگار از عهد قجر اومدم و اونا بیشتر به چشم میان

ببین اینا هیچی نیست یعنی هیچیا ، اینا رو همه ی دخترا تجربشو دارن ، من میگم تو سن ۲۲ ، ۲۳ سالگی  به فکر آیندت باش درس بخون شغل خوب به دست بیار و بعد هم ان شاالله با یه مورد خوب ازدواج کن و از خانوادت جدا شو ،( کاش اینا رو یکی به خودم میگفت🙂)

اگه همش سرگرم درس و پیشرفت شغلی باشه جوونیش تباه نمیشه که قرتی بازی در نیاورده؟

عزیزم نمی‌دونم منظورت دقیقا چیه از قرتی بازی 

اما اگر قرتی بازی نوعی نیاز به خودنمایی باشه بیشتر از اینکه ارضا بشه باید درمان بشه 

چون کسی که نیاز به خودنمایی داشته باشه باید هرچه بیشتر از عمرش رو در این مسیر سرمایه گزاری کنه 

یعنی سیر نمیشه حتی اگر جوانی رو کامل در این مسیر سپری کنه و این افراد فقط فرصت هاشون رو تباه میکنن 

اما اگر منظورت جوانی کردن باشه و لذت بردن از زندگی  ، این تداخلی نداره با تحصیلات میتونی هر دوش رو درکنار هم داشته باشی 

شما سخت ترین و تاپ ترین رشته ها رو هم برای تحصیلات  انتخاب کنی نهایتا تا سی سالگی به نتیجه رسیده و اون موقع دیگه تازه اول جوانی شماست 

پس تداخلی باهم نداره و حتی می‌تونه کمک کنه اون زندگی که دوست داری رو بسازی 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من به فکر و ارتقا شخصیت زیاد اهمیت دادم الان در ظاهر در مقابل هم سن و سالام انگار از عهد قجر اومدم و ...

بنظر من کسی که به یه جایی رسیده از این لحاظ به فکر این نیست که خودشو با بقیه مقایسه کنه 

هر دو تا باید با هم باشن ترجیحا .ظاهر هم سلیقه ای هست که من همیشه طرفدار سادگی ام .این بستگی به خود ادما داره

بایدی وجود ندارههمه چیزایی که پرسیدی بستگی داره به تیپ شخصیتی شماآدما متفاوتن،سلایقشون و انتخاب هاشو ...

من میمیک صورتم جوریه همه فکر میکنن جدی و پوکر دارم نگاهشون میکنم درحالی نگاهم عادیه

واسه همین افراد کمی باهام ارتباط میگیرن و پشتم کلی بدو بیراه هست!

ببین اینا هیچی نیست یعنی هیچیا ، اینا رو همه ی دخترا تجربشو دارن ، من میگم تو سن ۲۲ ، ۲۳ سالگی به ف ...

ظاهرت خفن نباشه و به خودت نرسی هیشکی سمتت نمیاد☹️

من ظاهرم ساده است و استایل خفنی ندارم