2777
2789

⌚️یه اکسسوری مارک داشته باشه با همه چی بپوشه یا با اکسسوری های متفاوت و کم قیمت استایل متفاوت داشته باشه?

👩🏻‍🦱چقدر  برای موهاش وقت و هزینه صرف کنه؟ چه تراپی یا ترند های مو لازمه؟

💰چند درصد از پول تو جیبی یا درامدش رو ذخیره کنه؟

🥻چه مدل لباس هایی باید تو کمدش حتما داشته باشه؟

👝تو سن ۲۲_۲۳ تمرکزش ظاهر و خوش پوشی یا ذخیره پول برای مبادا باشه؟

📚چه مهارت ها و چه مطالعاتی باید داشته باشه؟

👫رفتارش با جنس مخالف چطور باشه نه خشک باشه نه به همه رو بده؟

چیکار کنه که بعدها که یادی از جوونیش میکنه هم خوشحال باشه هم موفق؟؟؟؟

@خربوریدان  

@مه_لقا  

@سفینههه  

@دختر_گرانبها  

فقط این چنتا عزیز اسمشون یادم بود تگ کردم رفقای عزیز دیگه هم لطفا نظر بدن و راهنمایی کنن😃🥰🩷

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بخابه بخوره و فیلم ببینه

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول از همه تحصیلاتش مهمه

اگه همش سرگرم درس و پیشرفت شغلی باشه جوونیش تباه نمیشه که قرتی بازی در نیاورده؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

واسه خودش ارزش قائل باشه

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

منم قبلا اکسسوری ست کردن با لباس روتین پوستی و... بود بعد از بچه مارک پوشک کرم محافظ پا و شیرخشک ازوقتی به دنیا اومده یه صابون شیر خریدم با اون صورتمو میشورم اونم اکه وقت کنم🤟😐😂

ببین بنظر من یاد گیری چندتا مهارت خیلی مهمه 

اینکه تحصیل کنی و با محیط آکادمیک دانشگاه آشنا باشی 

اینکه آدم های موفق و شاد دور خودت جمع کنی 

اهمیت زیاد به ورزش و مطالعه کتاب های مفید 

خودتو علاف سریال و آهنگ و اینترنت نکنی 

وقتی می‌بینی یه پسر بیخوده عمرت رو به پاش نذاره 

سرکار بری تا رفتار با پول و انسان ها رو یاد بگیری 

و اگر پول داشتی حتما تحت نظر تراپیست باشی

عالییی😃🩷

همه رو بزار کنار همینارو انجام بده😂💔

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER