2777
2789
عنوان

کیا افسردگی دارن

472 بازدید | 26 پست

کیا دکتر واقعا تشخیص داده افسردگی دارن؟ ( منظورم اینکه الکی خودشون حس کنن و اینا نه دکتر گفته باشه)

من چند ماه پیش رفتم دکتر مغز و اعصاب تشخیص افسردگی داد کلی دارو داد ولی نخوردم چون وابستگی میاره مجبورم تا آخر عمر بخورم

الان فقط نشستم منتظر مرگم هستم

دوست ندارم زندگی کنم

هیچ انگیزه ای ندارم نه برای کار نه تحصیل نه ازدواج 

هیچ تفریحی حالم خوب نمیکنه

مدام گریه میکنم

خسته ام فقط می خوابم

کیا تونستن افسردگی شون رو بدون قرص و دارو درمان کنن؟ و همزمان به کار و زندگی شون هم برسن نه فقط تفریح و یللی تللی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم افسردم دکترم نرفتم روز به روزم بدتر میشم این اواخر خیلی به خودکشی فکر میکنم

دقیقا 

تا حالا اگر خودکشی نکردم فقط بخاطر اون دنیامه وگرنه برام کاری نداره

من مشکلات بزرگ‌تر از درد خودکشی تو زندگی داشتم

دکتر مغز اعصاب به همه قرصای افسردگی میده من سرم گیج میرفت مجبور شدم به جای دکتر عمومی برم پیش مغز اعضاب بیمارستان بهم قرص افسردگی داد در صورتی ک سر گیجم برای عادت ماهانم بود

یونگی بعد سربازی میاد خواستگاریم🐈🦥
نهچند تا از فامیل هامون خوردنالان بعد سالها یه روز دارو شون قطع بشه بهم می ریزن

ببین عزیزم من افسردگی داشتم و الان خیلی بهترم ، قرص خوردم و بعدش ترک کردم چون من یکم یهویی ترک کردم یکم سخت شد برام ولی اصلا خوب نیست یهو قط شه خیلی کم کم ، من حدود دو ماه قرص خوردم انقد حالم خوب شد ک نگو ، خیلی تاثیر داره افسردگی چیزی نیست که از پیش بر بیای وقتی توی این مرحله ای 

از  یه جایی  به بعد  دیگه  با پروفایلم  نتونستم  وارد  نی نی سایت  شم،  کاربر قدیمی هستماااا
ببین عزیزم من افسردگی داشتم و الان خیلی بهترم ، قرص خوردم و بعدش ترک کردم چون من یکم یهویی ترک کردم ...

خوشحالم که حال تون بهتره

بله با دارو حل میشه

ولی من اصلا نمیخوام برم سراغش

شاید بدن شما به قطع دارو جواب داده

اکثرا نمی تونن قطع کنن

ببین هعی ب خودت نگو افسردم افسرم داروهاتو بخور بعدش دکتر کمش میکنه به مرور زمان بعد قطع میشه

نگران نباش من دیدم ک بعدش تونستن قطع کنن

صبا ورزش کن برو مسجد نماز جماعت بخون برو خیابون قدم بزن شروع کن کم کم درس خوندنو برو دنبال کار اشپزی کن اگ بشینی یه جا که فقط گریه کنی که همه افسردع میشن باید خودتو نجات بدی

یونگی بعد سربازی میاد خواستگاریم🐈🦥
خوشحالم که حال تون بهترهبله با دارو حل میشهولی من اصلا نمیخوام برم سراغششاید بدن شما به قطع دارو جوا ...

منم خیلی گارد داشتم به دارو 

گارد تو بیار پایین 

تو حالت بدون دارو خیلللی بدتر از اونی هست که از وابستگی و ترکش بترسی ، دکتر برات قط میکنه مگه میشه اصلا قط نکنی 

از  یه جایی  به بعد  دیگه  با پروفایلم  نتونستم  وارد  نی نی سایت  شم،  کاربر قدیمی هستماااا