2777
2789
عنوان

كسي تعبير خواب بلده؟ خيلي فوري

162 بازدید | 19 پست

سلام 

من ديشب خواب ديدم كه پدرم كه فوت شده تو خونه پدريم روي تشك خودش دراز كشيده و پتوي هميشگيش روشه اول ديدم پتوشو تا سرش بالا اورده بود و كنار شومينه خواب بود ( خونه ما اصلا شومينه نداره) رفتم بالا سرش پتوشو از روش كشيدم ديدم كنارشم يه سيني هم زغال قرمز كنارشه دقيقا چسبيده به تشكش حتي يه تيكه از پتوش تو زغالا بود اما نسوخته بود 

بلند شد نشست و صورتشم قرمز شده بود از شدت گرما اما حرف زدنش مثه كسي بود كه سرما خورده فقط بهم گفت بابا سرما خوردم خيلي سردمه 

فقط همين و گفت خيلي خواب بدي بود 😔

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

پدر من در حالت عادي هم سردش نميشد چون بدن قوي داشت 

اما الان از شدت گرما صورتش سرخ شده بود اما هنوزم ميگفت سردمه 

به نظرتون تعبيرش چيه 

چي براش خيرات كنم كه مضمون خوابم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم براشون خيرات كن هرچند كم و اگه امكان داره برو سر مزارش و اونجا قرآن بخون،نگران هم نباش منم بعد فوت پدرم از اين دست خواب ها زياد ديدم و از چندنفر پرسيدم گفتن طلب خيرات داره در واقع ازتون انتظار داره ناد علي بخون و بهش تقديم كن 

قبل خواب هم هروقت يادت موند ي فاتحه بفرست هرشب گلم

خدا رحمت كنه پدرتونو🌸

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
خیر انشالله خدا رحمتش کنه احتمالن قبل فوتش مریض بودن که تو ناخوداگاهت مونده هم صدقه بده هم احسان کنی ...

پدرم قبل از مرگش سكته مغزي كرده بود و نيمي از بدنش فلج بود اما بهد از مرگ هر موقع خوابشو ميديدم سالم و سر حال بود الانم طاهرش جوون و سالم بود فقط ميگفت سردمه

با وجود پتو و زغال و شومينه سردش بوده  شايد حقي يك جايي بر گردنش هست  البته شايد من نميد ...

نميدونم كجا حقي به گردنشه پدرم سال ٨٨ فوت كرده ما حتي نمازهايي كه تو چند سال مريضي نميتونست بخونه براش خونديم 

پدرم اهل رفت و آمد و مراوده نبود از كجا بفهمم حقي به گردنشه يا نه

ببین به نظرم از یه نفر که تعبیر خواب بلده زنگ بزن بپرس 

دغدغه ات رو حس میکنم چون خودم هم پدرم فوت شده

ولی نگران نباش براش خیرات بده 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
پدرم قبل از مرگش سكته مغزي كرده بود و نيمي از بدنش فلج بود اما بهد از مرگ هر موقع خوابشو ميديدم سالم ...

پدرمنم سکته مغزی کردفلج شد رفت توی کما وفوت شدمن همیشه مریض خوابش میدیدم اون اوایل ولی الان سالم خواب میبینم هروفت غذامیخوریم بعدازهمه وعده هاواسش فاتحه میفرستیم شماهم همینکارکنید روحشون شاد...

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙