2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم که تشک رد جمع کنم مادرش بیرون به پدرش میگفت اگه این دختره منظور من میاد اینجا کار نمیکنه میاد چی ها بزار نیاد منم  شنیدم ولی حرفی نزدم گفتم ولش 

تا رفتم بیرون با دوتا دبه ۱۲ کیلویی تانکر رو پر آب کردم 

بعدشم باز کار رفتم شیر رو با بردارشوهرم بار زدم تا اومدم خونه خودمون که داداشم قرار بود بره یه شهر دیگه سرگارش همسرم گفت شب آماده باش بریم خونمون منم گفتم داداشم میره بیا اینجا گفت باشه تا بردارم یکم دیر رفت همسرم شروع کرد به فوش دادن و گوه خوردین و اینا......

منم ناراحت شدم جریان مادرشو گفتم اینم پاشد اومد خونه ما کتکم زد پاشد رفت اینه زندگی من

رفتم که تشک رد جمع کنم مادرش بیرون به پدرش میگفت اگه این دختره منظور من میاد اینجا کار نمیکنه میاد چ ...

الان عروسی کردی یا هنوز نامزدی من نفهمیدم 

چرا به مامانت نمیگی خب 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
۱ ماه دیگه عروسیممامانم میدونه میگه بزار همه چی تموم شع بره ولی معلومه دلش رضا نیست

چهاااارررر ساله عروسی هم برات نگرفتن؟؟؟؟؟؟ آی آی آی اینو بدون به طمع پول اینا اگر زنش شدی ریالی خرجت نمیکنن

۱ ماه دیگه عروسیممامانم میدونه میگه بزار همه چی تموم شع بره ولی معلومه دلش رضا نیست

الان چرا اومد حتما رد مگه تو خونتون کسی نبود جلوشون بگیره فردا بری خونه خودش میخاد چکارت کنه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
الان چرا اومد حتما رد مگه تو خونتون کسی نبود جلوشون بگیره فردا بری خونه خودش میخاد چکارت کنه

اومد خونتون تو رو زد

خب این زندگی معلومه آخرش چی میشه

ببخشید ولی یادم به حرف یه بنده خدا افتاد که می‌گفت بعضی از دخترا فقط دوست دارن یکی باشه بگیرتشون تو بغل

شما هم همین طوری

هیچ دلیل دیگه ای نمی تونه وجود داشته باشه که شما بخوای ادامه بدی این زندگی رو

چیزی که بخوام اعلام کنمدخترای گلم، لطفا قبل بیست سالگی ازدواج نکنیدتو بیست تا ۲۳ پخته میشین۲۵ عالیها ...

عزیزم مگه دست خودمونه ممکنه کیس ازدواج خوب باشه نمیشه که واقعا برای پسر این حرف درسته ولی واسه دختر نه