2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که سن ازدواج برای شما خیلی کم بود احتمالا بلوغ عقلی و پختگی نسبت به زندگی نداشتید دوما افرادی ک ...

کسی تحمیل نکرده فقط گفتم بدونن مردا چه آدم های بی ارزشی هستند 

تو تشک اونارو جمع کنی تو دبه بزرگ پر کنی؟ خودت خودکار کار میکنی، فکر میکنن وظیفته انگار وقتی انقد اذ ...

میترسم از طلاق ولی یه دلم میکه هنوز جوونی از الان پاسوز این نشو

عزیزم تو تازه ۱۷ سالته. ناراحت نشو . ولی اونا عروس نمیخوان. رسما کلفت بی جیره و مواجب گرفتن. تازه حر ...

انا تنها که نیست من آرایشگر هستم میرم سالن هم

اینا گوجه کاشتن میرفتم گوجه جمع کردن باغ میرفتم 

ببین توسن دخترموداری ولی اگه دخترم بودی میزاشتم ازگرسنگی بمیری وبه همچین جایی ندمتوکه هیچ بچه ای ولی ...

بخدا تو جایی که من هستم هما به سر اینا قسم میخورن

مادر این همسر من درست مثل گرگ در لباس میش هست 

دوتا جاری دیگه دارم که اونا هم ازش خون گریه میکنن این کلن اخلاقش اینه و پسرش بهش رفته ولی هیچکدوم از ما جاری ها پیش هیچکی ابروش و نبردیم که ایم چنین آدمی هست 

گند زدم به خدا دختر نیستم زن شدم

فدا سرت که دختر نیستی عقد کردی دیکه اگه معتاده عروسی نکن تا ترک کنه و یا کلا جدا شو

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بخدا تو جایی که من هستم هما به سر اینا قسم میخورنمادر این همسر من درست مثل گرگ در لباس میش هست دوتا ...

ببین فقط جداشو اگر هم دخترنیستی توخونه ی خودش زن شدی خجالت و بی آبرویی نداره قشنگ بشین باخانوادت صحبت کن وبگو دیگه نمی‌خوام یاقبول می کنن که چه بهتر اگه قبول نکردن شرط خونه ی مستقل بزار