2777
2789

سلام بچه ها اول بگم عموم و بابام دوتاشون باهم باجناقن و مامانمو خالمو گرفتن... عموم خیلی مرد خوب و مهربونیه و چهل و خورده سالشه،خالمم چهل سالشه و خدایی قیافش خوبه...اینا کلا یک دختر دارن ک اونم ازدواج کرده تو یک آپارتمان براش خونه خریدن ک از قضا یک خانم به ظاهر موجه و مطلقه ک ۴تا پسرم داره همسایه دخترشه... اینا گروه ساختمان داشتن ک شوهر دخترخالم چون بیشتر ماموریت بوده وقت نمیکرده تو گروه فعالیت کنه و کارای خونه رو عموم پیگیری میکرده

هستین بگم بقیه شو؟

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

ی روز خالم و عموم باهم تو گوشی بودن... آخه هراز گاهی پیام های عادی ک فوروارد بوده ک مثلا انرژی مثبت اینا میفرستاده.خالمم خیلی ب عموم اعتماد داره عمومم هیچی پنهونی از خالم نداشت خدایی... یهو میبنه پیام داده سلام.عموم گفته بله.میگه جوووون... عموم تعجب میکنه خالمم چشاش چارتا میشه... عموم میگه حالتون خوبه .... میگه ببخشید اشتباه فرستادم

ی روز خالم و عموم باهم تو گوشی بودن... آخه هراز گاهی پیام های عادی ک فوروارد بوده ک مثلا انرژی مثبت ...

اون میگذره و خالم اومد بهم گفت این اتفاقو گفتم خاله حواست باشه فک نکن بی منظور بوده آخه مگه میشه بی منظور وسط چت بگه جووون...گفت چمیدونم والا .... تااینکه خالم و عموم و مامانم اینا باهم میرن سفر اربعین مادرجون مادرمیمم باهاشون میره یهو لب مرز این خانومو میبینن

بقیه رو گذاشتی لایک کن 

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌