2777
2789
عنوان

اونایی ک نوزادشون حساسیت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 19 پست
من پسرم به لاکتوز حساسیت داره نمیتونم لبنیات بخورم چندروز پیش حواسم نبود اصلا دوتا قاشق ماست خوردم د ...

منم الان اینم ولی برا من اینهمه رعایت میکنم بازم گریه های زیادی داره شبانه روز 

منم الان اینم ولی برا من اینهمه رعایت میکنم بازم گریه های زیادی داره شبانه روز

قطره کولیکز خیلی خوبه من به پسرم میدم 

اروم میکنه دلش رو

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکی از تاپیک هات گفتی قطره برا کولیک نمیتونستی برا حساسیتش بدی ربطی مگه داره؟

بله ب بعضی قطره ها حساسیت دارن

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

شما ها کامل رژیم می‌گرفتید؟من ازبس لبنیات نخوردم پا درد گرفتم

من دکترم یه چیزی برام نوشت خوردم خوب بود اسمش یادم نمیاد تو گوگل سرچ کردم این شبیه اونی بود که میخوردم 

پودر شیر افزا گالاکتومید سلامت پرمون  300 گرم  کمک به افزایش شیر

پودر گالاکتومید حاوی عصاره مالت برای کمک به پیشگیری از ابتلا به یبوست با طعم وانیل نحوه مصرف شیرافزای گالاکتومید: 2 پیمانه 2 مرتبه در روز همراه با آب، شیر یا آبمیوه هر قوطی پودر شیرافزای گالاکتومید مناسب استفاده به مدت حدودا 7 روز می باشد

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡