2777
2789
عنوان

اونایی ک نوزادشون حساسیت داره

116 بازدید | 19 پست

به پروتین گاوی، من خیلی سخته برام رژیم ولی شیر لبنیات گوشت گاو چیزای اینجوری نمیخورم ولی امروز یه کیک کوچیک خوردم گفتم کامل کامل نخورم دیگه شاید حساسیتش شدید تر موند بیام در حد یه شیرینی چیزی ک بدنش عادت کنه ،الان عذاب وجدان گرفتم

شما ها کامل رژیم می‌گرفتید؟من ازبس لبنیات نخوردم پا درد گرفتم

من تا ی ماه شیر خودمو دادم دیدم سخته تا الان ک ۷ ماهشه شیر خشک میدم  

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کپسول کلسیم بخر بخور بچه داغون میشه روده ش مثل دخترمن میشه دیگه غذاهایی هم ک بهش حساسیت نداره نمیساز ...

الهی بمیرم امروز خوردم ،کلسیم میخورم معذرت میخوام یبوست میشم درحدی زخم میشه 

دوتا شیر خشک بهش دادم نمیسازش،میاره بالا

چیا گرفتی

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

شیر خشک عادی نمیتونه بخوره،باید مخصوص بگیری‌.حساسیتش در چه حده؟ چند ماهشه؟

دوماهش،شیر خشک ابتامیل و نان ha,نمیدونم عزیزم  در چه حد فقط میدونم اگزما میزنه  ومدام گریه های زیاد 

دوماهش،شیر خشک ابتامیل و نان ha,نمیدونم عزیزم در چه حد فقط میدونم اگزما میزنه ومدام گریه های زیاد

به نظرم خودت با دکتر تغزیه مشورت کن که بهت بگن جایگزین لبنیات چی بخوری.

مثلا شیر سویا میتونی بخوری.

اگه نیاز به مکمل غذایی داری هم بهت بدن.

کپسول کلسیوم هم اگه میخوری باید حداقل یه لیوان روش آب بخوری.

من پسرم به لاکتوز حساسیت داره نمیتونم لبنیات بخورم 

چندروز پیش حواسم نبود اصلا دوتا قاشق ماست خوردم دوباره کولیکش برگشت انقدر عذاب وجدان گرفتم وقتی گریه میکرد دلم میخواست بمیرمم😢

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸