سلام بچه ها اول بگم عموم و بابام دوتاشون باهم باجناقن و مامانمو خالمو گرفتن... عموم خیلی مرد خوب و مهربونیه و چهل و خورده سالشه،خالمم چهل سالشه و خدایی قیافش خوبه...اینا کلا یک دختر دارن ک اونم ازدواج کرده تو یک آپارتمان براش خونه خریدن ک از قضا یک خانم به ظاهر موجه و مطلقه ک ۴تا پسرم داره همسایه دخترشه... اینا گروه ساختمان داشتن ک شوهر دخترخالم چون بیشتر ماموریت بوده وقت نمیکرده تو گروه فعالیت کنه و کارای خونه رو عموم پیگیری میکرده
عمو رو باید حسابی تهدید کنید و بترسونین مثلا بابات میتونه باهاش حرف بزنه بگه خودتو جمع کن الکی بگه د ...
آخه یکبار عمو ساده من ورداشته جلو دومادش گفته ببین این مامان چقدر حساسه بنده خدا پیام روزبخیر انرژی مثبتی فرستاده...دخترعموم میخواسته عادی سازی کنه گفته این مامانمم خیلی حساسه شوهرش گفته نه کار بابات درست نبوده گفته پیام معمولی بوده شوهرش گفته باشه اگه من پیام صبح بخیرخیلی هم معمولی و بدون منظور برا دختر این خانوم بفرستم تو ناراحت نمیشی؟؟؟؟ برا عمومم تعریف کردن ی مدت اوکی بود باز دوباره شب محرم اینطوری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من حس میکنم عموت واین خانم رابطه دارن که خانمه از همه جا خبر داره درمرحله اول موقعی که داماده نیست دختر خالت یجوری خانمه رو بکشه خونشون یا بیرون قشنگ جرواجرش کنیدچقدر مظلوم وبی سر زبونید هرکی بود زنه رو پاره کرده بود درمرحله بعدم از گوشیعموت بلاکش کنید وحتی شده خالت چند روز بره قهر بگه دیگه نمیبخشم این کارت رو یعنیچی یه ساله کشش دادید برید زنه رو قشنگ بترسونید بگید باز پیام بدی با ماشین میایم از روت رد میشیم ببین چجوری گورش رو گم میکنه