2777
2789

ببینید من فقط داداش دوستم تو ماشین واضح هم چهرشو ندیدم بعد الان حرف ازش میشه بدنم مورمور میشهه🤦‍♀️یه حالی میشم 

نمیخوام بهش فکر کنم ولی میاد تو ذهنم 

فکر کنین من دست خط انگلیسی شو تو دفتر دوستم دیدم خرذوققق شدم بعد دوساعت بعد به خودم میگم خاک تو سرم،اون که دوست دختر داره به تو چه👤

حس میکنم واسه هورموناست نمد والا

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث تو با این تفاوت که از خواهرش باهاش صمیمی ترم  

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

اگه واقعا یه نفرم دوست دارین بهش بگین تا دیر نشده تا کار از کار نگذشته من 8 ساله داره حسرت میخورم که چرا همون موقع بهش نگفتم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

پسر رو خواهر رفیقش کراش بزنه جنگ‌میشهه  اما  برعکس که بشه  هیچ اتفاقی  نمیفته🙂😅

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
نمیتونم بگم ،خیلی مغروره و من همینطور

خودت پشیمون میشی فقط همین 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

مال سنته جانم، من نوجوونی از دایی دوستم که درست ندیده بودمش خوشم اومده بود فقط چون به دوستم گفته بود چه عجب یه دوست خوشگل پیدا کردی...همچین تباهی بودم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بهتر از اینه خورد بشم اون فکر میکنه همه دخترا عاشقشن نمیخام فکر کنه منم هستم و بیشتر مغرور بشه

پس از فکرش بیا بیرون فراموشش کن چون خودت اذیت میشی