2777
2789
عنوان

رو داداش دوستم کراش زدم👤💀عجیبه عجب شهر عجیبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا یه نفرم دوست دارین بهش بگین تا دیر نشده تا کار از کار نگذشته من 8 ساله داره حسرت میخورم که ...

ولی من نمیدونم حس واقعیه یا نه 

اصن هعب

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️
عزیزم همش تاثیر سنته چندسال بعد بزرگ میشی میبینی از اون طرف حتی بدتم میاد

اره منم به همچین چیزی فکر میکنم 

مال سنته جانم، من نوجوونی از دایی دوستم که درست ندیده بودمش خوشم اومده بود فقط چون به دوستم گفته بود ...

منم دقیقا همین فکرو میکنم،ممنون💞

خوشبحالت😀👤

هعیی خواهر فقط رفیقیم هنو نتونستم یه کاری کنم عاشقم شه

ولی خانواده اش خیلیییی دوسم دارن  جوری که میخوان برا عروسی خواهر دوستم دعوتم کنن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
هعیی خواهر فقط رفیقیم هنو نتونستم یه کاری کنم عاشقم شهولی خانواده اش خیلیییی دوسم دارن جوری که میخو ...

خب دیه همین یعنی نصف راه رو رفتی😂☺💞

مبارک باشه💖

خب دیه همین یعنی نصف راه رو رفتی😂☺💞مبارک باشه💖

دعا من بهم برسیم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....