2777
2789
عنوان

برای زندگی من عشق کافی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 65 پست
قطعا شماها بهتر از مادرم درک میکنین تو این دوره زمونه کمتر پسری دست روززنش‌بلند میکنه وکمتر کسی تحمل ...

عزیزدلم .الهی که هرچی سختی کشیدی سرش در بیاد

شما برو پزشکی قانونی تمام زخم هارو نشون بده به دادگاه میکشوننش و آدمش میکنن بسه هرجی تحمل کردی تو هم یه انسانی و دیگه واقعا نمیکشی 

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
نمیتونم..فکر میکنم خونوادم دق میکنن ازناراحتیاز حرف اطرافیان میترسم

الان مهم تویی

فقط تو

نه خانوادت مهمه نه دیگران

ببین داری چ زجری میکشی؟دلت برا خودتم نمیسوزه

هنوز اول جوونیته

فک کن اگه بخوای ادامه بدی بعدا ک بچه دار بشی چقد همه چی بدتر میشه

اون بچها چ گناهی دارن ک همچین بابایی داشته باشن

فقط به آرامش خودت فکر کن 

ببین چی باعث میشه آزاد باشی آرامش داشته باشی 

همون کارو بکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما اشتباه میکنی اتفاقا کمتر کمک کن بنده خدا منم مثل تو بودم الان شده وظیفه مثل کلفت شدم

عزیزم من کلی کار میکنم خونه مامانش اوضاع زندگیم اینه کارنکنم که منومیکشه

اسی قبل ازدواج ادم از کجا تشخيص بده مردی دست به زن داره؟ 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
عزیزدلم .الهی که هرچی سختی کشیدی سرش در بیادشما برو پزشکی قانونی تمام زخم هارو نشون بده به دادگاه می ...

به خدا که میخوام اینکارو کنم ولی ازبس تنهامو کسیو ندارم میترسم شهرمون کوچیکه همش از واکنش اطرافیان میترسم

به خدا که میخوام اینکارو کنم ولی ازبس تنهامو کسیو ندارم میترسم شهرمون کوچیکه همش از واکنش اطرافیان م ...

مردم همیشه پشت سر همه کسی حرف میزنن 

مردم چه میدونن تو چی میکشی

خودتو راحت کن

محدثه هستم ۱۸ سالمه .گیمر هستم . مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری  

مگر اینکه حرف رو حرفش نزنی و طبق خواسته ش پیش بری هیچی نگی

مگه میشه؟شما اگر متاهل باشی میدونی تو زندگی زناشویی بحث پیش میاد خواه ناخواه

چقدر من مراقب باشم عصبی نشه اخه

به خدا که میخوام اینکارو کنم ولی ازبس تنهامو کسیو ندارم میترسم شهرمون کوچیکه همش از واکنش اطرافیان م ...

عزیزم تو نمیتونی بخاطر حرف مردم خودتو نابود کنید درسته مردم بر همه جی حرف در میارن میگن دهن خر میشه بست دهن مردم رو نه تو بخاطر آدما زندگی نکن چون اونا تو زندگی تو نیستن و تو رو درک نمیکنن 

تا کی میخوای اینجوری باشی 

فردا روز چند تا بچه ام بیاری بعد اون موقع طلاق بگیری بچه هارم آواره کنی الان تصمیم بگیر تا دیر نشده تو هنوز فرصت های زیادی داری گلم از دست نده

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
اسی قبل ازدواج ادم از کجا تشخيص بده مردی دست به زن داره؟

هیچی واقعا مشخص نیس

من فقط یادمه یکبار ازیکی شنیدم همسرم قبل من دوسدخترداشت و زیاد دختره رو کتکش میزد 

من حرفشوجدی نگرفتم 

عزیزم تو نمیتونی بخاطر حرف مردم خودتو نابود کنید درسته مردم بر همه جی حرف در میارن میگن دهن خر میشه ...

حرفاتون کاملا درسته...کاش خدا بهم دل وجرئت‌بده بتونم درست تصمیم بگیرم

حرفاتون کاملا درسته...کاش خدا بهم دل وجرئت‌بده بتونم درست تصمیم بگیرم

عزیزی گلم

انشالله برات دعا میکنم عزیزم 

تا دیر نشده تصمیم تو بگیر

سلام 

عزیزم 

چقد تو من هستی 

فقط با این تفاوت که من ۱۸ سال از زندگیم گذشته وبچه دارم به خاطر بچهام الان موندم 

اما اون موقع ها مثل الان تو فکر میکردم 

همش مراعات خانوادم میکردم 

ولی الان میگم کاش همون موقع جدا شده بودم 

این مردا نمونه بارز روانی بودن هستن هیچ چیز هم تغیر شون نمیده فقط تورو نابود میکنن 

درضمن در دروازه رو میشه بست دهن مردمو نمیشه 

تا بچه دار نشدی خودتو ازدست این مرد که نمونه بارز تر بود نه نجات بده 

سلام عزیزم چقد تو من هستی فقط با این تفاوت که من ۱۸ سال از زندگیم گذشته وبچه دارم به خاطر بچهام الان ...

خداروشکر بچه ندارم🙂شدیدا به حال پدرو مادرم فکرمیکنم باخودم میگم بادستای خودم داغونشون نکنم ولی خودم دارم داغون میشم💔

عزیم خدا از حقت نگذره

ببین زنی که کتک می خوره وتوهین میشنوه له میشه هیچی ازش نمیمونه

فقط وفقط به فکر خودت باش پدر و مادرت هیچیشون نمیشه

دو روز غصه بخورن نهایت

خدا رو شکر کن بچه نداری ، اگه بچه دار شی اونا رو هم کتک میزنه وشما یک نسل افسرده تربیت خواهید کرد واین چرخه معیوب ادامه پیدا میکنه

در آینده بچه ات هم بهت احترام نمیزاره چون از پدر نامحترم یاد میگره

در آخر از خدا میخوام بهترین راه رو پیش روت بذاره