2777
2789
عنوان

برای زندگی من عشق کافی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 65 پست
خداروشکر بچه ندارم🙂شدیدا به حال پدرو مادرم فکرمیکنم باخودم میگم بادستای خودم داغونشون نکنم ولی خودم ...

عزیزم گاهی تا وقتی راهی رو شروع نکردی به نظرت سخت میاد ولی وقتی اولین قدم برداری دیگه سخت نیست شروع کن و یادت باشه بیشتر از یک بار قرار نیست زندگی کنی به خودت نیای ببینی ۵۰ سالت شده و پشت سرت یه عمر سوختست و جلوی روت یه زن افسرده که کل عمرش باخته ...طلاق بگیر یک سال دوسال سه سال تو شرایط سخت زندگی کن ولی می ارزه به ارامش بعدش

عزیم خدا از حقت نگذرهببین زنی که کتک می خوره وتوهین میشنوه له میشه هیچی ازش نمیمونهفقط وفقط به فکر خ ...

دقیقا هیچ غروروشخصیتی نمونده برام که بخوام به ادامه زندگی فکر کنم...همه ی حریما روزیز پاش گذاشت

ممنون عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گاهی تا وقتی راهی رو شروع نکردی به نظرت سخت میاد ولی وقتی اولین قدم برداری دیگه سخت نیست شروع ...

همین شروعش برام سخته پدرومادرم قبول نکردن که برم خونشون گفتن‌بمون وبساز منم جایی جز اونجا ندارم میترسم برم قبولم نکنن

اگر تجربه مشابه دارین بم بگین

چطور باهمچین مردی زندگیمو ادامه بدم چطور جلوی خونواده خودم وشوهرم که همه فهمیدن دست بزن داره سر بلند کنم

من واقعا نمیدونم چیکارکنم💔اگر برم حامی ندارم بمونمم دیگه هیچ احترامی نمیمونه برام

اگر هنوز ازدواج نکردین ازمن به شما نصیحت با اولین برخورد‌بدی که با شما کرد جدی ومحکم جلوش وایستین

اشتباه من این بود سکوت کردم وهربار اجازه دادم بیشتر روحمو ازار بده

اگر پدرومادر هستین هیچوقت نگین شوهرت که خرج خونه زندگیو میده خیانت نمیکنه تفریحتون که سرجاشه دیگه چی میخوای؟من توبهترین تایم های خوشی ومسافرتم باهمسرم ته دلم یه زخم عمیق بود هیچوقت از ته دل خوشحال نبودم💔

همین شروعش برام سخته پدرومادرم قبول نکردن که برم خونشون گفتن‌بمون وبساز منم جایی جز اونجا ندارم میتر ...

یه بار رو پای خودت وایستا یه کار خوب پیدا کن برو این خوابگاهای دخترونه میدونم درست نیست که این حرف بزنم ولی وقتی ارامش تو برای پدر ومادرت مهم نیست چرا تو میخوای نقش یه قربانی رو ایفا کنی