2777
2789

من می‌خوام متد گرلاوین یاد بگیرم همه میگن نه نرو گرلاوین قدیمی شده دیگه ضرر می کنی

ولی متد های دیگه مثل متریک و مولر سخته مخصوصا آستین متریک😭

من چیکار کنم😢 واقعا درمونده شدم

میشه برای اینکه حالم خوب شه برام صلوات بفرستید

اینم بگم همین مربیم( متد تلفیقی ایتالیایی و متریک)و (متد تلفیقی متریک و مولر بر پایه متریک رو هم یاد میده که بهش میگه متریک) من چند جلسه متریک و چند جلسه گرلاوین شرکت کردم 

متریک به نظرم خیلی سخت اومد دیگه پشیمون شدم از خیاطی 😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما الان چه متدی کار می کنی؟

بعوش رفتم یه جایی گفت گرلاوینه تازه الگوش رو اسون ترشم کرده ولی من نتونستم درست درمون لباس بدوزم یا دور سینه بد میشد یا بررگ میشد یا استین خوب نمی موند خلاصه خوده طرف ۱۵ سال بود این کاره بود لباسش رو اصلاح میکرد ولی من نمی تونستم همون مولر درسته سخت بود ولی الگو رو میکشیدی دیگه زیاد نیاز به اصلاح نداشت چون میگن مولر بدون پروعه

شما الان چه متدی کار می کنی؟

اتفاقا اون الگوی که راحت کشیده می شد وقتی می دوزی تو تن خوب نمی شینی ، الگو راحته چون ریاکاری ها رو بهتون نمی گن و کلی زحمت می کشی و لباس تو تنت زار می زنه. 

کلا تو خیاطی اگه می خواهی کارت تمیز و خوش دوخت باشه دنبال راحتی نباش.

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اتفاقا اون الگوی که راحت کشیده می شد وقتی می دوزی تو تن خوب نمی شینی ، الگو راحته چون ریاکاری ها رو ...

شما خیاط هستین؟ خودتون متد تون چیه

شما خیاط هستین؟ خودتون متد تون چیه

این کانال ایتا ، مهسان دوخت ، خوب هست عضو بشو خودش الگوی آماده برات می فرسته،  برای شما که حوصله الگو کشی نداری خوبه ، دیگه بقیش راحته، الگوی سایزت می زاری رو پارچه و می چینی و می دوزی ! 

یه مدت که دوختی و راه افتادی ، بعد برو سمت الگو کشی 

نمی زاره لینک بفرستم بزن تو نت مهسان دوخت 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!