2777
2789
عنوان

صدای ضربان قلب در گوش لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 7302 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اره خوب شدم ی یرصی مصرف کردم واس عروق گوش بود خوب شدم

شما دقیقا وز وز گوشتون چجوری بود سردرد یه طرفم سر هم داشتین؟من دقیقا دستما میزارم روگردنم صدا قطع میشه شمام اینطور بودید ؟

چ قرصی مصرف کردید؟

ن واس من کلا میزنه در حال کار کردن یا هر چی ولی سرمو ک تکون میدم قطو وصل میشه ,برعکس وقتی میخوابم به ...

من وقتایی که دراز میکشم تو گوشم صدای پمپاژ خون‌رو‌میشنوم اذیتم میکنه بلند میشم قطع میشه 

ببخشیدشماصدای توگوشتون چجوری بودمیشه بگین من صدادائمی نیست فقط توبعضی حرکات یهوانگارحسش میکنم مثل با ...

شما صدای نبض تو گوشتون خوب شد؟ من صدای پمپاژ تو گوشم بود انگار مث تپش قلبم ک خون پمپاژ میکنه هوف هوف هوف ، مثلا میری سونو واس ضربان قلب جنین، اون صدای ضربانو من تو گوشم میشنیدم ولی ب شکل هوف هوف هوف 

شما صدای نبض تو گوشتون خوب شد؟ من صدای پمپاژ تو گوشم بود انگار مث تپش قلبم ک خون پمپاژ میکنه هوف هوف ...

سلام شما دقیقا صدا گوشتون چجوری بود دستتونا میزاشتین رو گردنتون صدا قطع میشد؟

سردرد یه طرفم هم داشتین؟

مشکل شما چی بود خوب شدین؟

سلام شما دقیقا صدا گوشتون چجوری بود دستتونا میزاشتین رو گردنتون صدا قطع میشد؟سردرد یه طرفم هم داشتین ...

بله من خوب شدم راستش من بعد این جریان دچار میگرن شدم ی دکتر هم رفتم گفت این بخاطر عروق گوشته ، ی قرص بهم داد خوب شدم خداروشکر 

چ علائمی داشتین؟

صدای هوف هوف مثل ضربان قلب فقط توی یکی از گوشام ک وقتی گردنمو تکون میدادم شدیدتر میشد یاهم قطع. انگشتمو ک میذاشتم زیر گوشمو و در واقع انگار عروق اون گوش هستو فشار میدادم صداش قط میشد

مشکل قلبی عروقی داری؟؟

تا حالا سی تی اسکن یا mri انجام دادی؟

حتما به دکتر بگو برات سونوگرافی داپلر عروقی بنویسه 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

دوستان سلام نمیدونم کسی هنوز این تاپیک و میبینه یا نه‌. من دو سال و نیم درگیر این مشکل بودم. کلی تحق ...

Pulsative

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠