2777
2789
عنوان

صدای ضربان قلب در گوش لطفا بیاید

7290 بازدید | 52 پست

سلام من الان تقریبا یک ماهه ک صدای ضربان قلبم ک مثل هوف هوف و صدای باد هست تو گوش چپم میشنوم. دراز ک میکشم ی خورده بهتره ولی میشینم یا واستادم کارامو میکنم میشنوم .وقتی  سرمو ب چپو راست تکون میدم این صدا قط میشه یا دوباره میشنوم , سر درد دارم ,گاهی تو گوشمم احساس درد میکنم انگشتمو زیر گوشم رو رگ گردنم فشار میدم این صدا قط میشه ,دکتر رفتم سنجش شنوایی و عصب گوش و عفونت و جرم  گوش هم چک کردن مشکلی نداشت و گفت از استرس . کسی تاحالا اینجور شده ,یک ماهه ک بچم تو پنج ماهگی سقط شده ممکنه از ناراحتی بخاطر اون باشه , در ضمن تو مراسمات محرم ک رفتم ی جا از کنار بلند گو رد شدم وقتی اومدم خونه گوشم تا چند دقیقه بوق مداوم و شدید میزد , الان تازه انگار وسطای غضروفای گوشم ی جوش زیر پوستی ک درد داره . اصن شاید جوش نباشه ,تو اینترنت میگه خطرناکه تومور هست .

من یه گوشم گاهی میخوابم میزنه مثل چکه یا نبض. البته چندساله

ن واس من کلا میزنه در حال کار کردن یا هر چی ولی سرمو ک تکون میدم قطو وصل میشه ,برعکس وقتی میخوابم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان سلام نمیدونم کسی هنوز این تاپیک و میبینه یا نه‌. من دو سال و نیم درگیر این مشکل بودم. کلی تحقیق کردم. اسمش pulsatile tinnitus هست یا وزوز گوش ضربانی. هیچ ربطی به گوش نداره و خودش نشونه ای از ایراد در عروق مغز یا سینوس هاست. من ۲۳ تا دکتر رفتم با کلی آزمایش و سونو و عکس. فقط و فقط یک دکتر مشکلمو پیدا کرد. دکتر سید سجاد نجفی فوق تخصص آنژیو مغز - ساری. حتما حتما پیگیر بشین اگه وز وز ضربانی دارین 

دوستان سلام نمیدونم کسی هنوز این تاپیک و میبینه یا نه‌. من دو سال و نیم درگیر این مشکل بودم. کلی تحق ...

من خوب شدم عزیزم ی قرصی دکتر بهم داد صدای تپش قلبو دگ نشنیدم 

سلام عزیزم سوال داشتم خواهشا اگه میتونی کمکم کن. قرصی که دکتر داده بابت ضربان گوش چی بوده...من خیلی ...

قرصشو دارم فک کنم فردا پیداش میکنم میفرستم برات ،ولی صدای ضربان گوش من هوف هوف بود ،مثلا ی رنگ زیر اون گوشم بود فشارش میدادم اون صدا قط میشد

دوستان سلام نمیدونم کسی هنوز این تاپیک و میبینه یا نه‌. من دو سال و نیم درگیر این مشکل بودم. کلی تحق ...

منم چند روزیه اینطوریم قبلا موقع استرس بود ولی الان کلافم کرده  یعنی از مغزه ؟؟

فقط کاش همین جا تمام شود همه چیز.                         همچون قاصدکی سردرگم زورم به اجابت هیچ آرزویی نرسید.

قرصشو دارم فک کنم فردا پیداش میکنم میفرستم برات ،ولی صدای ضربان گوش من هوف هوف بود ،مثلا ی رنگ زیر ا ...

سلام ببخشیدمیشه بگین چه قرصی بودمنم گوش راستم اینجوریه شده دوهفته خودبه خودوخیلی اذیتمدکترم رفتن دوتامیگن مشکلی نیست

سلام اگر امکانش هست وپیام من رو میخونید فوری بهم پاسخ بدین  در ارتباط با مشکل وز وز ضربانی گوش سوالاتی داشتم

اگر پیام من رو میخونید ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین علت وز وز ضربانی گوشتون از چی بوده ممنون میشم 

سلام اسم قرص اکتو سرک هست من خوردم خوب شدم .

ببخشیدشماصدای توگوشتون چجوری بودمیشه بگین من صدادائمی نیست فقط توبعضی حرکات یهوانگارحسش میکنم مثل بادیانبض ازشمام اینجوری بود؟

سلام منم این مشکل رو دارم، رفتم دکتر ام ار ای و انژیو برام داده، میخواستم بدونم شما هم برای درمان انژیو انجام دادید؟خیلی استرس دارم ممنون میشم توضیح بدید چطوری درمان شدید و راهنماییم کنید

عزیزم چه دارویی استفاده کردی منم همینطور شدم و خواب ندارم یه ریز صدای نبض تو گوشمه خواهش میکنم کمک کن اگه میتونی دسترسی به دکترم ندارم