2777
2789
عنوان

یه خواستگار دارم که خوش قیافه است

361 بازدید | 15 پست

خیلی هم به خودش میرسه 

مارو به هم معرفی کردن 

یک بار همو دیدیم

تو دیت اول 

آخرش شمارمو گرفت 

اما حس بدی دارم، احساس میکنم شاید به چشمش خوشگل نبودم خیلی ، و خودش دیگه پیگیر نشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمارت رو گرفت خوشش اومده دیگه

الان پیامی چیزی نداده پیگیری نشده زنگی تماسی؟

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

ببین یه فیلمی دیدم عروس خانم معلول بودن

داماد ماشالا دسته گل قد بلند و زیبا

البته عروس هم زیبا بودن...

داماد انقدرررررررررررررر دوسش داشت که نگو

پس به قیافه ربطی نداره

عشق خودش یه معجزه ست

دوستان گل،کاربری دست دو نفره❤
شمارت رو گرفت خوشش اومده دیگهالان پیامی چیزی نداده پیگیری نشده زنگی تماسی؟

نه 

من فوری شماره ندادم با منت دادم و گفتم اگه اجازه بدین بابام در جریان باشه بعد ، اونم گفت منم به مامانم بگم .دیروز یود 

شمارتو گرفته هنوز پیامی زنگی نزده ؟ چیزی نگفته ؟ چن روزه شمارتو گرفته ؟

دیروز بود 

من گفتم بابام موافق شماره نیست چند روز مهلت بده فکرامو بکنم ار طریق بابام انتقال میدم بعد 

دیروز بود من گفتم بابام موافق شماره نیست چند روز مهلت بده فکرامو بکنم ار طریق بابام انتقال میدم بعد

خب مهلت داده دیگه بهت

رفتارهاش چطور بود اونجا

سعی میکرد سریع بحث رو جمع کنه؟

زیاد حرف میزد یا کم؟

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

خب مهلت داده دیگه بهترفتارهاش چطور بود اونجاسعی میکرد سریع بحث رو جمع کنه؟زیاد حرف میزد یا کم؟

اولش با هم زیاد صحبت نمیکردیم 

ولی هم با حوصله جواب داد هم با حوصله سوال پرسید 

حدود یک ساعت و نیم بود