2777
2789
عنوان

انقد شوهرم بی درکه نمیذاره شیاف استفاده کنم برا پاکسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 2763 بازدید | 69 پست

تا بحال مرزهای راب طه جن سی رو جا به جا کردین در خواست های عجیب غریب از هم داشتین 

ببخشید ولی اینارو می پرسم اگه اینارو دارین نباید بچه دار بشین 

چون بچه تو جو خوبی بزرگ نخواهد شد و احتمال جدایی تون هست

که در هر صورت چه جدا بشین چه نه بچه آسیب می بینه

چقد خوبه که تا الان بچه دار نشدین 

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که بحث شه کیا شیاف مارایانا استفاده کردن ؟ من دارم یکی دو تاشو استفاده کردم ولی هنوز کارایی شو ...

یه شیافی هم بود هم برای ارگاسم سریع خانوما بودش هم تنگ کننده ی واژن بود اونا هم گیاهی ولی عالی بودن عالی

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ن همسرم طوری نیست ک بچه بیاد و نخوادش دوبار بارداری ناموفق داشتم ک عین خیالش نیست

میخوادش بچه رو...ولی تغییرات بدنی ت  رو هم قبول میکنه؟تو بچه داری کمکت میکنه؟بارداری و زایمان خانما فوق العاده حساس میشن...میدونه باید درکت کنه؟ دوران حساسی که تلثیر زیادی هم روی رابطتون در اینده داره

شوهرت آرزوی هر زن متاهلیه که دوس داره شوهرش اینجوری باشه

هیچ خانم متاهلی همسر بدون درک دوست نداره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

عزیزم یکی  از دوستای من پونزده سال بچه دار نشد به خاطر به سری رفتارا و مشکلات همسرش،حالا بماند،تا اینکه بنده مدا زد و کیست تخمدان گرفت و رحمش و درآوردن ،از مرگ جست،شوهره نامرد به شیش ماه نکشید بچه بچه میکرد حتی تا حرف زن گرفتن پیش رفتن ،خلاصه مادر شوهرت درست میگه یه سنی تو دیگه نمیتونی آقا به فکر ادامه نسلش میوفته.