2777
2789
عنوان

انقد شوهرم بی درکه نمیذاره شیاف استفاده کنم برا پاکسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 2763 بازدید | 69 پست
اسی سقط هم داشته مطمئنن محدودیت داره دیگ

خیر لزوما

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط داشتم دیگه باید احتیاط کنم

شرمنده‌ام ببخشید میپرسم مگه از بقایای سقط هنوز مونده؟؟شرمنده‌ام برای کسی میخوام.بچش سقط شده هنوز مونده دکترا گفتن اگه دفع نشه باید عمل کنه.برای این پرسبدم ازت

اللهم عجل الولیک الفرج💚
مگه دوره ی بارداری نباید نزدیکی کرد ؟ واچ حرفاواسه ما هر ۳ روز رابطه داشتیم .چ ربطی داره اخه

من سر بچه اولم نزدیکی داشتم سر دومی با دوبار ارگاسم هماتوم گرفتم و دهانه رحمم باز شد آخرم هفته ۱۶سقط 

همه مثل شما نیستن ک 

بهرحال اونی م میخاد بچه بیاره باید فکر این ۹ماه باشه

تو جای این که فکر زندگیت و اولویتاش باشی و در موردشون با همسرت صحبت کنی فکر حرف مردمی گور بابای حرف مردم اگر همسرت آمادگی نداره برای بچه دار شدن نباید یک طرفه به فکر بچه آوردن باشی حالا بگو صدسالتون باشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
تو جای این که فکر زندگیت و اولویتاش باشی و در موردشون با همسرت صحبت کنی فکر حرف مردمی گور بابای حرف ...

مادرش منو ترسوند گفت من پسرمو میشناسم الان میگه نمیخواد بعدا پشیمون میشه و تو ضرر میکنی

همسرم ک اصلا بیخیال عالمه.. میترسم بعدا دلش بچه بخواد من نتونم

چند سالتونه ؟

از لحاظ مالی اوکی هستید؟ همه چی نرماله 

کتک و اینا نمیزنه ؟

اعصاب تون چی خوبه

تا بحال به ط لاق فکر کردین ؟

تا بحال دعوای شدید در حد بزن بزن داشتید 

تابحال کل فک و فامیل و جد و آباد همو ف وش دادین ؟

تابحال بخاطر خساست دعوا داشتین 

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)