2777
2789

بیاین به این گروه تبادل نظر کنیم https://t.me/joinchat/BpbAmw1ahQ7f_zgwm7VaJA

سلام بچه ها یه گروه زدیم مخصوص خودمون هرکی خواست بیاد اونجا باهم باشیم از تجربیات هم تا پایان بارداری باهم باشیم     https://t.me/joinchat/BpbAmw1ahQ7f_zgwm7VaJA

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد به دلت راه نده

انشالله خیره

هیچ چیز رو نمیشه در مورد باردار بودن یا نبودن پیش بینی کرد

من هم تا 20 دوره ام کمردرد وحشتناک داشتم جوری که فکرکردم دیسک کمر دارم تخمدان چپم هم درد میکرد فقط نوک سینه هام حساس شده و هیچ علایمی ندارم و الان دو روزه بی بی چکم مثبته

من امروز روز 25 دوره هستم

شرایط فیزیکی و بدنی هر کس متفاوته

انشالله خیره

همه زندگیم = دخترم
حالا مال شما شاید بخطر تخمکگذاریه ولی برای من روز نودهم دیگه تخمکگذاری که نمیتونه باشه    

دارو مصرف نمیکنین واسه تحدیک تخمک گداریی 

درد تخمدان من بدلیل مصرف دارو بود

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇
بد به دلت راه نده انشالله خیره هیچ چیز رو نمیشه در مورد باردار بودن یا نبودن پیش بینی کرد من هم ت ...

ای جان مباااارکه چقدر عالی ایشالا به سلامتی بغلش کنیییییییییییییی.....اخه من چون اقدامم دو سه روز بعد از امپول هاش س ژ ام  بود بعید میدونم تخمکی مونده باشه که بخواد بارور بشه  

دارو مصرف نمیکنین واسه تحدیک تخمک گداریی  درد تخمدان من بدلیل مصرف دارو بود

چرا این سه ماهه دارو و امپول مصرف کردم.دوازدهم امپولمو زدم امکان داره تازه ازاد شده؟؟؟؟؟؟

چرا این سه ماهه دارو و امپول مصرف کردم.دوازدهم امپولمو زدم امکان داره تازه ازاد شده؟؟؟؟؟؟

پس برای همینه منم همینطوری بودم وبشدت درد داشتم و دارو هم اثر کرد خداروشکر ایشاله شمام نتیجه بگیری

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇
پس برای همینه منم همینطوری بودم وبشدت درد داشتم و دارو هم اثر کرد خداروشکر ایشاله شمام نتیجه بگیری

عزیزم خدارو شکر مبارکت باشه ایشالا به سلامتی دنیا بیاد.پس بنظرت تخمکگذاریه من الانه؟؟؟؟؟

عزیزم خدارو شکر مبارکت باشه ایشالا به سلامتی دنیا بیاد.پس بنظرت تخمکگذاریه من الانه؟؟؟؟؟

ایشاله مرسی 

۲۴ تا ۳۶ ساعت بعد اچ سی جی تخمک گداری میکنی گلم خودت حساب کن