2777
2789
اوووف نه دیگه پس یه هفته گذشته ازش    

اشکال نداره بازم معلوم نیس که خدا میدونه من تازمانی که باردارشم هرروز درد تخمدان داشتم هر دفعه ام دکترم میگفت طبیعه حتی بار اخر که نتیجه داد تا تاریخ پری درد داشتم ولی همش میگفتم عادیه 

فقط توکلت بخدا باشه اگه بخواد وصلاح بدونه حتما مامانی به حق همین روزای قشنگ

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز تخمک گذاری برا هرکسی متفاوته منم روز بیستم درد خیلی شدید داشتم توی تخمدانم ک کیت استفاده کردم و دیدم مثبت شد. برحسب دورت حساب کن شاید توی روزای تخمک گذاری هستی

من پراز انرژی مثبت و عشق الهی هستم .
روز تخمک گذاری برا هرکسی متفاوته منم روز بیستم درد خیلی شدید داشتم توی تخمدانم ک کیت استفاده کردم و ...

دوره های من سه ماه پیش سیو یکی دو روزه بود هر ماه یکی دو روز جلوتر افتاد واقعا گیج شدم اره بايد کیت بذارم

روز تخمک گذاری برا هرکسی متفاوته منم روز بیستم درد خیلی شدید داشتم توی تخمدانم ک کیت استفاده کردم و ...

اخه یه چیزیم هست ماهای پیش روز پونزده و چهارده کیت مثبت میشد البته چند روز بعد از تزریق هاچ س ژ

دوره های من سه ماه پیش سیو یکی دو روزه بود هر ماه یکی دو روز جلوتر افتاد واقعا گیج شدم اره بايد کیت ...

وقتی سیو دو روزه هستی احتمالش خیلی بالاس ک تو روزای تخمک گذاری هستی.

من پراز انرژی مثبت و عشق الهی هستم .

سلام دوستان... میشه یه اسم دختر و پسر بگین توش مهر داشته باشه؟؟ سمت خانواده شوهرم تمام نوه ها باید مهر داشته باشن.....کیانمهر و مهرنیا دارن....... من نمیدونم چی بگیرم.... لطفا کمک کنید

بد به دلت راه نده انشالله خیره هیچ چیز رو نمیشه در مورد باردار بودن یا نبودن پیش بینی کرد من هم ت ...

من الان دقیقا شرایط شمارو دارم ،روز ۲۰ پریودم هست الان دوهفتع اس از کمر درد و دلدرد دارم میمیرم تخمدان چپم امروز دیگه تا سرحد مرگ درد ذاشت ،نمیدونم باردار هستم یا نه ولی تو اقدانم