2777
2789
عنوان

بی قراری نوزاد هشت روزه

270 بازدید | 26 پست

بیشتر طول شب و روز خواب هاش سبکه و تا میذارم سرجاش خودشو کش و قوس میده و یهو شروع میکنه به گریه کردن. خیلی هم شیر ميخوره جوری که یه بازه زمانی ۵ ساعته مجبورم شیر بدم. خوابش که میگیره سینه از دهنش درمیاد ولی فقط ۵دقیقه آرومه بعد چنان گریه میکنه و دنبال سینه میگرده انگار هرچی شیر خورده بخار شده. شیرمم زیاده بعضی وقتا از دهنش میریزه بیرون. نمیدونم علت گریه و نق نق کردنش چیه به نظرتون دل درد داره که انقد خودشو کش و قوس میده؟ اگه از دل درده با توجه به سنش یه داروی مناسب معرفی کنین لطفا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه هاش عصرا شروع میشه روزا هم تخت میخوابه درسته؟ 

وقتی بغلته و تکون میدیش راه میری باهاش آرومه میزاری زمین بیقرار ؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یا کولیک یا رفلاکس

ببرش دکتر

هیچ وقت از نی نی سایت برای بچت درمورد دارو نظرخواهی نکن.چون بعضی کاربرا زیر ۱۸ هستن و بی تجربه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
گریه هاش عصرا شروع میشه روزا هم تخت میخوابه درسته؟ وقتی بغلته و تکون میدیش راه میری باهاش آرومه میزا ...

نه تمام طول شب و روز همین جوریه. امروز صبح تا ظهر انقدر شیر خورد به گریه افتاده بودم دیگه‌

پستونک بهش بده،من بچه هامو با پستونک اروم میکردم.من فقط پیشنهاد دادم،فردا ندی بهش بعد ازش نتونی جدا ...

نه بابا اصلا اهل پستونک نیست. میدونه سرکاریه. یه دقیقه هم نگه نمیداره.

اسی جان تمام چیزای که گفتی علائم رفلاکس و کولیک و دل درده ببرش دکتر تا دکتر خوب راهنماییت کنه خودتم ...

ممنون عزیزم. خودم که خیلی رعایت میکنم. امروز که دیگه جایی نوبت نمیدن. فردا هم تعطیله. مگه شنبه ببرمش.

نه تمام طول شب و روز همین جوریه. امروز صبح تا ظهر انقدر شیر خورد به گریه افتاده بودم دیگه‌

کولیک داره احتمالا . گریه هاشم بخاطر گرسنه بودن نیست وقتی میگی شیرت زیاده حتما ببرش دکتر 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تا ۲۰ روزگی این کارهاش عادیهاگه بیشتر شد ممکنه کولیک باشهسعی کن بعد شیر خوردنش حتما عاروقشو بگیریخود ...

مرسی عزیزم. من اصلا گوشت گاو و لبنیات نمیخورم. خیلی رعایت میکنم. آروقشم هربار میگیرم. ان‌شاالله که کولیک نباشه.