2777
2789
عنوان

اونایی که رفتن کربلا بیان کمک

2455 بازدید | 40 پست

سلام عزیزان 

من برای اولین بار به امید خدا میخوام برم کربلا 

میشه اونایی که رفتن بگن که اقدامات اولیش چیه 

چیکار باید کنم ؟

کجا باید برم ؟

اول برای گذرنامه اقدام کن کارای اداریش انجام شد میمونه جمع کردن وسایلت مهمترین قسمت یک کیف کوچیک مخصوص مدارک که توی گردنت بیوفته برای پول گوشی و مدارک مهم چون متاسفانه اونجا دزدی و گم شدن مدارک زیاد پیش میاد اگه گذرنامت گم بشه یا بی پول بشی کاربرات خیلی سخت میشه بعدم دودست لباس گشاد و خنک یک کفش راحت یک دمپایی قرص مسکن پماد سئختگی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم هوایی میخواین برین الان؟ارز دولتی هم میخواین بگیرین؟

دوست دارم برای پیاده روی برم 

ارز دولتی چطوریه ؟؟ چقدره؟؟؟

فقط اونایی که هوایی میرن میتونن بگیرن ؟؟

سلام

اول بری مراکز پلیس به علاوه ۱۰، گذرنامه بگیری.

بعد میری یه آژانس مطمئن پیدا میکنی، که آژانس هایی که زیرنظر حج و زیارت هستن، مطمئن هستن،(میتونی از سایت عتبات اسامی شون رو دربیاری) میری دفتر آژانس و تاریخی که میخای و اینکه زمینی یا هوایی، انتخاب می کنی و هزینه شو پرداخت میکنی و ان شاءالله توی تاریخ مقرر میری به بهشت روی زمین.

اگر از تهران میری، من میتونم یه آژانس خوب که خودم باهاش رفتم و راضی بودم، بهت معرفی کنم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

ببین عزیزم اول اینکه پاسپورتت باید ۶ماه دیگه از اعتبارش مونده باشه 

بعد اینکه چک کن ممنوع الخروج نباشی 

هوایی که خب اسونه اسمتو میندیسی دوساعت قبل پرواز میری فرودگاه سه روز قبل پروازم ارزتو میخری بعد اینکه کارت پروازت صادر شد میری از باجه ارزتو میگیری حدودا ۲۳تومن باید ارز خریده باشی از طریق برنامه بله 

وسایل شکستنی اینام نبر باخودت 

یه چمدون کوچولو ببر چون اونجا دوبار هتل عوض میکنین یه بار کربلا یه بارم نجف که خب نجف خیلی اذیت میکنن چمدونا رو باید از دستگاه رد کنین و کلی پیاده روی داره

سلاماول بری مراکز پلیس به علاوه ۱۰، گذرنامه بگیری.بعد میری یه آژانس مطمئن پیدا میکنی، که آژانس هایی ...

خدا خیرت بده انشاالله مجدد قسمت بشه برین 

کرج هستم 

دوست دارم برای پیاده روی برم ارز دولتی چطوریه ؟؟ چقدره؟؟؟فقط اونایی که هوایی میرن میتونن بگیرن ؟؟

عزیزم من هوایی رفتم ۵۰۰دلار گرفتم شد ۲۳ تومن 

پیاده روی کارخاصی نمیخواد بکنی 

دوست دارم برای پیاده روی برم ارز دولتی چطوریه ؟؟ چقدره؟؟؟فقط اونایی که هوایی میرن میتونن بگیرن ؟؟

ارز دولتی رو فقط هوایی به ۱۸سال به بالاها به میزان نفری ۵۰۰ دلار میدن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ببین عزیزم اول اینکه پاسپورتت باید ۶ماه دیگه از اعتبارش مونده باشه بعد اینکه چک کن ممنوع الخروج نباش ...

برای خرید ارز باید ۲۳ تومن بدم؟؟؟؟؟

نفهمیدم اینجاشو

خدا خیرت بده انشاالله مجدد قسمت بشه برین کرج هستم

ممنون عزیزم. ان شاءالله قسمت خودت بشه.

من با گروه زیارتی ضحا رفتم. خیلی همه چی عالی بود. میتونی سرچ کنی گروه زیارتی ضحا. هم سایت دارن، هم پیج اینستا.

اطلاعات همه ی تورهاشون توی پیج و سایت هست.

ولی نمیدونم برای پیاده روی اربعین هم تور دارن یا نه.

برای پیاده روی پاسپورت و پول کافیه. میتونید چند نفر بشید و برید سر مرز، ماشین بگیرید و برید نجف. و بعد پیاده به سمت کربلا.

ببین با کسی برو که تجربه ی پیاده روی داره و توی نجف و کربلا آشنا داره برای اقامت. 

اینم بدون پیاده روی سفر خیلی سخت و شیرینی هست.

ممنون عزیزم. ان شاءالله قسمت خودت بشه.من با گروه زیارتی ضحا رفتم. خیلی همه چی عالی بود. میتونی سرچ ک ...

چقدر خوب و عالی توضیح دادید 

بنظرتون میتونم هوایی برم نجف بعد از اونجا پیاده برم کربلا بعد از کربلا هوایی برگردم؟؟؟

خیلی دوست دارم تو پیاده رویش باشم و سفرمم هوایی باشه چون به آفتاب حساسیت دارم حتی با ضد آفتاب هم بدنم خارش میگیره 

ارز رو کی میشه گرفت ؟؟؟اینطوری باشه که خیلی خوب میشه

من گرفتم.

فقط برای سفرهای هوایی ارز میدن.

وقتی تاریخ پروازت قطعی مشخص شد، تا حداکثر ۳روز قبل پرداز، اپلیکیشن بله رو نصب می کنی، توی اپلیکیشن یه قسمتی داره ارز مسافرتی یا دولتی. اونجا مشخصاتت، تاریخ سفر و مقصدت رو وارد میکنی و پول رو پرداخت می کنی(پولش هم بسته به نرخ قیمت دولتی دلار هست). بعد روز مسافرت توی فرودگاه، دستگاه خودپرداز ارز هست، میری اونجا و یه کد که برات اس ام اس شده وارد میکنی و دستگاه بهت ۵۰۰ دلار میده.