2777
2789
عنوان

اونایی که رفتن کربلا بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون با پول هواپیما و خرید ارز تقریبا چقدر باید داشته باشم؟؟؟

من دوماه پیش رفتم 

۲۳تومن ارز خریدم 

۱۰تومن دادم به کاروان 

و ۱۵۰دلار 

بقیه ارزامون چند وقت پیش فروختم شد ۱۹تومن 

ینی حدودا ۱۴ تومن سفرم دراومد دوسر هوایی

ممنون عزیزم. ان شاءالله قسمت خودت بشه.من با گروه زیارتی ضحا رفتم. خیلی همه چی عالی بود. میتونی سرچ ک ...

سلام خانوم منم ثبت نام کردم برای ۱۳ شهریور اما اصلا پاسخگو نیستن قرار آدرس بدن هنوز ندادن یکم بی خیالن

سلام خانوم منم ثبت نام کردم برای ۱۳ شهریور اما اصلا پاسخگو نیستن قرار آدرس بدن هنوز ندادن یکم بی خیا ...

سلام آدرس چی؟ من پول رو براشون ریختم، تماس گرفتن و گفتن چه روزی و چه ساعتی فرودگاه باشید. اصلا حضوری نرفتم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام خانوم منم ثبت نام کردم برای ۱۳ شهریور اما اصلا پاسخگو نیستن قرار آدرس بدن هنوز ندادن یکم بی خیا ...

سلام ببخشید شما با کاروان ضحا  رفتید کربلا راضی بودید عزیزم ؟من سفر اولم‌به کربلا این کاروان رو‌تو اینستا پیدا کردم اسم پیجشون کاروان کربلا بعد نوشتن اسم‌کاروان ضحا میخوام بدونم راضی بودید؟

سلام آدرس چی؟ من پول رو براشون ریختم، تماس گرفتن و گفتن چه روزی و چه ساعتی فرودگاه باشید. اصلا حضوری ...

سلام عزیزم شما با کاروان ضحا رفتید؟راضی بودید؟ اسم پیج اینستاشون چیه؟

سلام عزیزم شما با کاروان ضحا رفتید؟راضی بودید؟ اسم پیج اینستاشون چیه؟

سلام عزیزم. بله. خیلی راضی بودم. اسم پیجش رو الان عوض کردن و گذاشتن ماهد.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم