zhilam مدیر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 64 عنوان اونایی که رفتن کربلا بیان کمک | مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 40 پست سلام عزیزان من برای اولین بار به امید خدا میخوام برم کربلا میشه اونایی که رفتن بگن که اقدامات اولیش چیه چیکار باید کنم ؟کجا باید برم ؟ 1403/04/28 | 13:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aroshajooon عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 82 ارز رو کی میشه گرفت ؟؟؟اینطوری باشه که خیلی خوب میشه نهایتا سه روز قبل پرواز
aroshajooon عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 82 بنظرتون با پول هواپیما و خرید ارز تقریبا چقدر باید داشته باشم؟؟؟ من دوماه پیش رفتم ۲۳تومن ارز خریدم ۱۰تومن دادم به کاروان و ۱۵۰دلار بقیه ارزامون چند وقت پیش فروختم شد ۱۹تومن ینی حدودا ۱۴ تومن سفرم دراومد دوسر هوایی
aroshajooon عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 82 برای خرید ارز باید ۲۳ تومن بدم؟؟؟؟؟نفهمیدم اینجاشو اره عزیزم ارز دولتی میخری دونه ای ۴۲تومن ۵۹تومن میفروشی ینی سود میکنی
zhilam مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 64 اره عزیزم ارز دولتی میخری دونه ای ۴۲تومن ۵۹تومن میفروشی ینی سود میکنی ممنونم🙏🏻
آراااااااااامش عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 617 ممنون عزیزم. ان شاءالله قسمت خودت بشه.من با گروه زیارتی ضحا رفتم. خیلی همه چی عالی بود. میتونی سرچ ک ... سلام خانوم منم ثبت نام کردم برای ۱۳ شهریور اما اصلا پاسخگو نیستن قرار آدرس بدن هنوز ندادن یکم بی خیالن
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9007 سلام خانوم منم ثبت نام کردم برای ۱۳ شهریور اما اصلا پاسخگو نیستن قرار آدرس بدن هنوز ندادن یکم بی خیا ... سلام آدرس چی؟ من پول رو براشون ریختم، تماس گرفتن و گفتن چه روزی و چه ساعتی فرودگاه باشید. اصلا حضوری نرفتم حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مایدم عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 2 سلام خانوم منم ثبت نام کردم برای ۱۳ شهریور اما اصلا پاسخگو نیستن قرار آدرس بدن هنوز ندادن یکم بی خیا ... سلام ببخشید شما با کاروان ضحا رفتید کربلا راضی بودید عزیزم ؟من سفر اولمبه کربلا این کاروان روتو اینستا پیدا کردم اسم پیجشون کاروان کربلا بعد نوشتن اسمکاروان ضحا میخوام بدونم راضی بودید؟
مایدم عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 2 سلام آدرس چی؟ من پول رو براشون ریختم، تماس گرفتن و گفتن چه روزی و چه ساعتی فرودگاه باشید. اصلا حضوری ... سلام عزیزم شما با کاروان ضحا رفتید؟راضی بودید؟ اسم پیج اینستاشون چیه؟
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9007 سلام عزیزم شما با کاروان ضحا رفتید؟راضی بودید؟ اسم پیج اینستاشون چیه؟ سلام عزیزم. بله. خیلی راضی بودم. اسم پیجش رو الان عوض کردن و گذاشتن ماهد. حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
آراااااااااامش عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 617 سلام ببخشید شما با کاروان ضحا رفتید کربلا راضی بودید عزیزم ؟من سفر اولمبه کربلا این کاروان روتو ا ... سلام عزیزم بله راضی بودم