2777
2789

الان یه ساله که عقدم دو ماه دیگ عروسیمه 

فقط تالار و ارکستر اوکی کردیم 

من روستا ام تا شهر بیست دقیقه فاصله دارم شوهرمم خونشون تو شهره دو هفته پیش رفتیم سرویس خواب و اینا رو سفارش دادیم و اومدیم اونم با کلی اخم و بد رفتاری بابام بعد اومدم ثبت نام کردم برای باشگاه دیگ باید هر روز بیام شهربرم باشگاه نزدیک خونه مادرشوهرمه 

بعد باشگاه چند بار کار پیش اومد مهمانی داشتن دعوت کرده بودن رفتیم تالار و دیدیم و لیست عروسی نوشتن و دو سه تا لباس عروس دیدم 

اینجا فقط سه تا مزون لباس عروس داره همشونم زشت بودن بعد 

خلاصه دو سه بار دیر اومدم خونه ساعت پنج رفتم دوازده اینا اومدم خونه دیروزم رفتم باشگاه بعد از باشگاه مهمون داشتن من این فامیلاشونو ندیده بودم دیگ ب من گفتن ک بیا اینجا فلانی دوست داره ببینت خلاصه رفتیم برادرمم باهام بود ساعت دوازده برگشتیم خونه با برادرم امروز صبح خواستم صبحانه بخورم بابام شروع کرد که انقد آدم بی شرم و حیا انقد بی تربیت انقد بی شعور حق نداری بعد باشگاه دیک بری خونشون مستقیم میای خونه 

گفتم بابا این چند روز همش دنبال کارا عروسی بودیم هیچی ام نکردیم گفت مگ تو دامادی ک هیچی نکردی گفتم دنبال لباس عروس بودم گفت هر روز دنبال لباس عروس من ری... ت لباس عروس انقد لباس عروس از الان ؟؟

انقد دلم گرفته میخوام ب خانواده شوهرم بگم من عروسی نمی‌خوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم بابا این چند روز همش دنبال کارا عروسی بودیم هیچی ام نکردیم گفت مگ تو دامادی ک هیچی نکردی گفتم د ...

کارت اشتباهه هرچند ک دلت گرفت هیچی بهشون نگو اگر فردا بهترین هم باشن میکوبن توی سرت من از همه ضربه خوردم حتی از شوهرم بخاطر سادگیم 

خب شوهر شرعیت هست چه اشکالی داره عزیزمالبته یکم دیکه تحمل کن ایشالا میری سر خونه زندکیت راحت میشی

من دوران نامزدیم بابام نمیذاشت باهاش حرف بزنم تا موقعی ک عقد کردیم نمیذاشت برم بیرون باهاش فقط نیم ساعت اون میومد خونمون تو پذیرایی می‌نشستیم پیش هم اینم بگم ک ازدواجم سنتی بود

کار شمـا اشتبـاهـه وقتـی به مقصـد باشگاه از خونه خـارج میشـی نبـاید سـر از خونـه ی مـادرشوهــر و تالار و مـزون در بیـاری که اونــم بدون هماهنگی خانـواده!! درستـه عقد کردی ولـی هنوز داری خونه ی پدرت زندگـی میکنـی. 

فعلا یکی دو هفتــه نـرو باشگاه تا پـدرت آروم بشـه. 

کارت اشتباهه هرچند ک دلت گرفت هیچی بهشون نگو اگر فردا بهترین هم باشن میکوبن توی سرت من از همه ضربه خ ...

چکار کنم ب نظرت بابام نمی‌ذاره برم واسه لباسم و آرایشگاه و اینا هیچی نکردم

بعد یه جوریه ک هر مغازه‌ ای می‌خوایم بریم یا کاری کنیم باید پدر شوهرم زنگ بزنه اطلاع بده اجازه بگیره آخرم بابام با کلی غر و بد رفتاری میگه برو زود بیا 

شمـا هنوز دو مـاه فرصت داری. 

برای آرایشگـاه و میکاپ و شینیـون میتونـی داخل اینستـاگرام پیج سالـن هــا رو دنبـال بکنـی هر سالنـی که پسنـدیدی به مادرشوهرت بگـو برات اوکی بکنـه.حضـور شما اصلا واجب نیسـت. 

برای لباس هم که الان مـزون ها تعطیلن اصلا😑😑

یا ب شوهرت بگو بیاد برید دنبال کارهات یا بگو بابا شما ک نمیذاری من خودم برم پس خودت ببر با زبون نرم برو جلو بگو شما تا حالا زحمت کشیدید و حفظ آبرو کردید برای چند وقت دیگه ارزش نداره آبرومون بره 

شمـا هنوز دو مـاه فرصت داری. برای آرایشگـاه و میکاپ و شینیـون میتونـی داخل اینستـاگرام پیج سالـن هــ ...

ن تعطیل نیستن آرایشگاه عقد و نامزدیم اینجوری شد صورتم و خراب کردن 

ن تعطیل نیستن آرایشگاه عقد و نامزدیم اینجوری شد صورتم و خراب کردن

خب شما آرایشگاه هم بری که برات میکاپ نمی کننـد میگه مـدل های پیجم رو نگـاه کن. 

عزیزم این همه بهانـه است وإلا حضور شمـا برای رزرو آرایشگـاه اصلا واجب نیسـت. 

لبـاس هم حتی از دو هفته ی قبل عروسـی ام میشـه اوکی کرد. 

فعلا یکی دو هفته بشیـن داخل خونـه تا پـدرت هم آروم بشــه.