2777
2789
عنوان

کسانی که از بی بی چک سر درمیارن میاین لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 56 پست
مبارکههههههه😍😍😍😍😍🎊🎊🎊

مرسی🤗ان شاء الله نصیب آرزومنداش 

دعا کن تا آخر همه چی خوب باشه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هامنم دیشب بی بی زدم خط دومش هاله انداخت و بعدش پررنگترشد الان بازدوباره میخوام بزنم۱۲روزم ازوقت پریودم گذشته بنظرتون الان یکی دیگه بزنم یاصبرکنم نشون میده الان یاخطاداره؟

یه سوال دیگه هم دارم آدم اگه باردارباشه ضربان قلبش تندمیشه من حس میکنم ضربان قلبم تندشده

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌
بچه هامنم دیشب بی بی زدم خط دومش هاله انداخت و بعدش پررنگترشد الان بازدوباره میخوام بزنم۱۲روزم ازوقت ...

بیبی تو صبح زود ناشتا فردا تکرار کن ولی احتمال 80درصد مثبتههه

چون زیر یک دقیقه هاله انداخته

انشالله همون چیزی که میخواید باشه. علائمت چیه؟

از ده روز قبل موعد درد رحم که واسه خودم عجیب بود گفتم برم دکتر ببینم حتما کیست یا عفونته حالت تهوع خیلی شدید نیست بعد چند روز سینه درد اونم کم و زیاد میشه که بعضی وقتا شک می کردم 

روز بیست و سه موعد لکه بینی داشتم چون سابقه سقطم دارم شروع کردم به خوردن آب و نشاسته سرد 

تا دوروز بود ولی اصلا هیچ پدم کثیف نشد فقط داخل واژن خون اول صورتی بعدم قهوه ای 

دوروز مونده به موعد هاله ضعیف انداخته که باور نکردم گفتم اشتباه شده دیگه امروز با ناباوری زیر یک دقیقه خط افتاد 

این قبل از موعد ه 

کامل ثبت کردم که خودمم یادم بمونه ببخش که طولانی شد

یسوال دارم با اجازه اسی 

من ماه قبل  خرداد دوبار پریود شدم یبار اول ماه سوم خرداد  .یکبارم آخرماه 25خرداد

الان دیشب یه لک اومد گفتم پریود شدم دیگه نیومد. دو ماهی حالت تهوع به بو حساسم میشه حامله باشم .کسی بوده با پریود بودن حامله باشه

آخه سر بچه قبلیم سه ماه حالت تهوع داشتم

انشالله بچتون هم سالم به دنیا بیاد هم صالح😊

فدات شم خیلی ممنون 

ان شاء الله خدا هم برای شما بهترین رو بخواد

بیبی تو صبح زود ناشتا فردا تکرار کن ولی احتمال 80درصد مثبتهههچون زیر یک دقیقه هاله انداخته

چندروز پیش زدم فقط هاله بود عکسشو گذاشتم