2777
2789
عنوان

کسانی که از بی بی چک سر درمیارن میاین لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم که جواب دادی عزیزم یه سوال دارم ازت ببخشید هرچقدرم حرف بدیه من صبح رفتم دستشویی داخل یه دونه ...

آره فکر نکنم موردی باشه جاش خنکه دیگه یعنی نمونه ت خراب نشده

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

عزیزدلم انشالله خدا بچه های سالم و صالح بهت بده شماهم برامن دعاکن اگه باردارم بچم صحیح و سالم بدنیاب ...

ان شاء الله که هرچی خیره برات پیش بیاد 

ممنونم که جواب دادی عزیزم یه سوال دارم ازت ببخشید هرچقدرم حرف بدیه من صبح رفتم دستشویی داخل یه دونه ...

فکر نکنم بشه چون تو محیط بوده و باکتری و چیزای دیگ بوش تحتماا اثر گذاشتن داره برای اینک مطمئن شی همون فردا صبح بزن

عزیزم ان شاء الله هرچی خیره واست پیش بیاد بچه میخوای یانه

ممنون عزیزم ‌آره برا بچه دوم اقدام بودم امشب بی بی مثبت شد زیر یه دیقه .  ایشالا دامن همه سبز بشه خدا به همه بچه سالم  وصالح بده. امین،🙏🙏

ممنون عزیزم ‌آره برا بچه دوم اقدام بودم امشب بی بی مثبت شد زیر یه دیقه . ایشالا دامن همه سبز بشه خد ...

الهی آمین

مبارکت باشه چندروز تأخیر داشتی می خوام ببینم ایشالا بچه ها مون چه تاریخی دنیا میان براون طبیعیشو زده چهار فروردین که به احتمال زیاد یکی دوهفته زودتر سزارین میشم

الهی آمینمبارکت باشه چندروز تأخیر داشتی می خوام ببینم ایشالا بچه ها مون چه تاریخی دنیا میان براون طب ...

من 25 خرداد آخرین پریودیم بوده الان چهار روز گذشته. انشاالله به سلامتی باشه گلم

من 25 خرداد آخرین پریودیم بوده الان چهار روز گذشته. انشاالله به سلامتی باشه گلم

منم بیست و هفتم 

ان شاء الله و همچنین