2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چی بوده به چی رسیدی میشه بگی

یه بار نبوده.. مسائل تحصیلی و کاری و عاطفی. همون شد که میخواستم

ولی حین چله و ختم باید نمازها هم خونده بشه و گناه نکنه آدم...همه ختمها و چله ها اینطوره

چله به روش آیت الله حق شناس انجام بدین که بسیار تاثیر گذاره پدر طول روز خوانده شود و شروعش از روز چهارشنبه است و کسی نباید از چلتون  باخبربشه ودرموقع عذزشرعی کسی دیگه بجای شما بخونه

آره ولی تو نرو جلو بذار خودش میاد اگه به دلش نشستی.

عزیزم بحث پیدا کردن‌نیست

پیدا که تا دلت بخواد هست تو خیابون‌ ولی کسی که جرعت کنه بیاد جلو و ازدواج صورت بگیره میگم

عزیزم بحث پیدا کردن‌نیستپیدا که تا دلت بخواد هست تو خیابون‌ ولی کسی که جرعت کنه بیاد جلو و ازدواج صو ...

خودتون شرایطتون در حدی هست که کسی بخواد قرار بذاره باهاتون یا به قول خودتون ازدواج بشید؟ به نظرم خودتونو جای خواستگار بذارید و بگید آیا ارزشش رو دارید بهترین مرد سمتتون بیاد. به نظرم کمک کننده‌ست.

بعدم ازدواج سنتی کم شده مگه دوست پسرتونو شوهر کنید که الان خیلیا اینکارو میکنن