2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک بچه خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر عزیز منم باهاشون برخورد داشتم ودرکتون میکنم همش هم تربیت ومحیط نیست وراثت وژن هم خیلی موثره به قول بنده خدایی چوپان گوسفند رو بهترین چراگاه میبره ومراقب میکنه ولی امکان نداره با این مراقبت‌ها گوسفند رو تبدیل به موجود دیگری کند وراثت و ژن خیلی موثره بخداااااا باور کنید 

این بچه ها رو حتما بزرگتر اشون آنتریک میکنن 

ذات خراب باشه همینه 

فکر میکنی آدمای بدرفتار یهو اینجوری شدن 

خیر 

از، بچگی بودن 

چون تو محیط خانوادشون رفتارای نامناسب دیدن و تکرار کردن و عادتشون شده 

هم رفتاری هم کلامی و..... 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دلیلش اینه که بچه ها گودزیلا شدن

همه ک ن. بعضیا دنیاشون کودکانس. بعضیا بین بزرگسال هستن.مادرش یه ادمیه ک پشت بقیه حرف میزنه.نشسته بود برا مادر من ک فلانی خرابه کجا داده نداده این بچه‌ش ۹سالش بود نشسته بود وسطشون. هرجا مادره حرفش تموم میشد این ادامه میداد

من هم یه بچه خواهر اینطوری دارم البته الان نزدیکه هشت ساله خداروشکر ندیدمش، دوتا داداشهام اجازه ی اومدن خونه ی مامانم و بهشون نمیدن از بس فته ی خالص بود، اسمش میاد داداشم با سی سال سن و یکیشون چهل سال سن عصبانی میشن، حالا خودتون فکر کنید که چقدر میتونه یه دختر فتنه باشه که حتی مدرسه و دانش آموزان هم ازش فرارین البته الان ۱۸ سالشه عوض نشده قابل توجه خانم های که میگن بچه است گناه داره 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

هیچکی تو این سایت باور نمیکنه!ولی بخدا قسم ازین ادما زیادن. چرا باور نمیکنن

ماها که سرمون اومده باور میکنیم، برا بقیه عجیب ب نظر نیاد، همینا فردا پس فردا بچه جاری خاهر شوهر کمی شلوغ باشه، دوبار اضافی خونشون بره، دنیا رو به هم میریزن خودشون، الان میگن نه بچه هس کاریش نداشته باشین تا گند بزنه به اعصابتون، روابطتون، زندگیتون، والا من با شوهرم اصلا مشکل ندارم، اما سر همین بچه ها ی خاهر شوهر چند بار درگیر شدیم چون من ک راضی نبودم بیان زود زود خونمون، شوهرم میگف دیگه چیکار کنیم رک که نمیتونیم جوابشون کنیم، تا من رک جوابشون میکردم با شوهرم درگیر می‌شدیم درحالی که خودش اقرار می‌کرد بچه های خواهرش چقد مزاحم هستن

سلام استارتر عزیز منم باهاشون برخورد داشتم ودرکتون میکنم همش هم تربیت ومحیط نیست وراثت وژن هم خیلی م ...

من باور میکنم. خیلی چیزها رو نمیتونم اینجا بگم. و در قالب جملات نمیگنجه. ولی هرکی این ژتتیک اینا رو داره اینجوریه! بزرگ و کوچیکشون خیلی ادما ترسناکی هستن

این بچه ها رو حتما بزرگتر اشون آنتریک میکنن ذات خراب باشه همینه فکر میکنی آدمای بدرفتار یهو اینجوری ...

👏

ولی خیلی ادمای مضری هستن. بخدا انقد این زندایی من سم‌پراکنی کرده همه از ماها قهرن. ختم مادربزرگم هیچکس نیومد بخاطر رفتار اینا. کلا طرد شدیم.

😆😆چه باحال. ما میگیم "یامان". "دِلّ"

خداشاهده بچه دختر عموی شوهرم ده سالشه ولی چنان رفتار میکنه که خود مادرشوهرم که هشتاد سالشه میگه پیشش پامو دراز نمیکنم انقدر سیاست داره خود زنعموی شوهرم از نوه اش متنفره میگه خیلی از الان سخن چینه همش تقصیر مامانشه بنظر من بچه باید به سنش رفتار کنه یه انقدر مارمولک باشه

من باور میکنم. خیلی چیزها رو نمیتونم اینجا بگم. و در قالب جملات نمیگنجه. ولی هرکی این ژتتیک اینا رو ...

پناه بر خدااا شیطان مجسم هستن انشاالله شرشون از شما کنده بشه البته میشه حتی بگی بیمار روحی هم ممکنه باشن