2777
2789
عنوان

قهر خونه پدر میاید لطفا

123 بازدید | 19 پست

من الان از شنبه شب با بچم از خونه اومدم بیرون 

به هزار و یک دلیل که هرکی منو بشناسه و تاپیکامو بخونه میفهمه 

هفته پیش پنج روز مثلا مارو برد مسافرت کیش ، ولی به ولایت علی از روزهای قبلش تا همون روزی که اومدم فقططططط دعوا و بحث سر چیزای بیخود خون گریه میکردم اونجا ،  

تا رسیدیم اول رفتیم دریا شب بود قصد شنا نبود  ، دختر خواهر شوهرم گفت میشه موتور سوار شیم ؟ منم بچرو دادم شوهرم رفتیم 

یه چهل دقیقه گذشت اومدم دیدم بچه رفته تو اب ، نه لباس دارم نه حوله ، اومده با من دعوا ، جلوی همه ی ا‌دما با صدای بلند ، همه نگاهمون میکردن ( اولین بارش نیس تو جمع یا خیابون با من دعوا میکنه )که بچه الان مریض میشه توچرا بی فکری ، منم گفتم من یه دقیقه رفتم اومدم دیدم بچرو کردی تو اب شبه نمیدونی بچه نباید بره تو اب ؟ 

بچرو زد زیر بغلش رفت ، منم دنبالش ، هوای جزیره مثل هوای بهار تهران بود تازه گلا باز شده بودن و هوا پر بود از عطر و رطوبت ، دختر من الرژی کرد سرفه میکرد ، دختر خواهرشوهرمم همین طور ۱۹ سالشه دختر من سه سالش ،  شوهر من شروع کرد دوباره ، توی اون پنج روز توهین نبود به من جلوی هر کس و ناکس نکنه ، بردیم دکتر دکتر گفت الرژیه اما شوهرم میگفت تو مریض کردی ، تا بیام خونه هروز سر چیزای بیخود بحث دعوا ، هروزم گریه بود 

اومدیم خونه ، هی دنباله بهانه تا دعوا کنه منم کاریش نداشتم 

شب رفتیم حموم با دختر ، سه سالشه ، کامل خوب شد تقریبا ، من موهام کراتین و رنگه ماسک مو و اسپری داره میزنم بهش ، اومده با داد که چه بوییه مگه تو گاوی هی بحث ، یه کیسه اورد شروع کرد تمام وسایل پوست و مو و ارایشی که همش رو با کلی وسواس و دقت و هزینه خریده بودم ریخت تو کیسه ببره بریزه دور ، همش جنس خوب و عالی کلی هزینه دوسشون داشتم 

دخترم میگه بابا وسایل مامانمو دست نزن عصبانیه ، دخترم تو استرس بود ، میگم نگاه کن بچرو اخه تو پدری ؟ این شد پدرانگی بچرو میکنی تو استرس با دعوا بعد میگی من بی فکرم ؟ 

این شد بهانه منم شروع کردم هرچی تو دلم بود گفتم داشتم میترکیدم اونم گفت سی کتیر بیرون از خونم ، جونم به لب اومد اولین بارش نبود میگفت چندین بارم عملی کرده بود ، اومدم خونه پدرم 

شوهر من دست بزن داره کنترل گره احترام نمیذاره بد دهنه دائم تو دعواس ، روز خوش نداشتم 

۹ سال تحمل کردم اما جونم به لب اومد گفتم به خاطر بچم تحمل کنم دیدم نشد 

کار درستی کردم ؟ 

چندروزه ندیده مارو نه صدامونو شنیده ، دوست دارم طلاق بگیرم ،  اما موس موس خانوادمو میکنه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نه فکر نفقه هستم نه مهریه نه حتی جهاز 

فقط فقط دخترم 

به قدری خستم ازش فقط میخوام گورشو گم کنه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر درکت کردم جونت به لبت رسیده وطاقتت تموم شده منم این روزا دو گذروندم دیگه صبرم تموم شده

ببین من خیلی صبورم خیلیییی 

ببینی تو تاپیکام میفهمی چقدر گذشت کردم اما دیدم نمیشه شورش در اومد 

اصلا نمیشد زندگی کرد هروز با استرس و گریه بود

ببین من خیلی صبورم خیلیییی ببینی تو تاپیکام میفهمی چقدر گذشت کردم اما دیدم نمیشه شورش در اومد اصلا ن ...

بخدا تک تک حرفاتودرک میکنم من یه زمانی دیگه بریده بودم یعنی فکرشم نمیتونی بکنی چقدر ماه ها درگیراسترس واینچیزا بودم

بنظرم بهتره یکم ازش دور باشی

عزیزم طلاق مرحله اخره .

واقعا اون بچه طفل معصوم نباید تو این استرسا بزرگ بشه در اینده خیلی بد میشه .

اگه قبول میکنه حتما برین مشاور و حلش کنید ولی اگه قبول نمیکنه خودت اول بورو مشاور اگه بهت گفت جدا شو پس جداشو .

همه جوانبو در نظر بگیر . چه بخوای طلاق بگیری چه بخوای برگردی.

ولی اگه حسابی بترسونیش ممکنه به خودش بیاد .

ناراحت نشیا ولی چون بی زبون بودی اون زبون دراپرده برات باید یا بلد باشی با پنبه سر ببری و موقع دعپا با خنده ردش کنی یا انقدر زرنگ باشی که هر چی انداخت گردنت تو با زرنگیه تمام بندازس گردن خودشو تو دعوا کنی تا بفهمه .

شوهرمنم همینه هر چی میشه میندازه گردن من چون خودش نمیتونه مسعولیت کاراشو به عهده بگیره .

منم دیگه بیزبونیو گذاشتم کنار و الانم باهاش قهرم تا زمانی که ادم بشه و برگرده .

نه خودمو اذیت میکنم نه بچمو و نه بحثی باهاش میکنم فقط گفتم تا زمانی که اخلاقتو درس نکنی تو زندگیم جایی نداری .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بخدا تک تک حرفاتودرک میکنم من یه زمانی دیگه بریده بودم یعنی فکرشم نمیتونی بکنی چقدر ماه ها درگیراستر ...

خیلی کفری و حالم بده 

خیلی بدم اومده ازش

به قدری دلم پره دلگیرم خدا میدونه 

خدا کمک جفتمون کنه

عزیزم طلاق مرحله اخره .واقعا اون بچه طفل معصوم نباید تو این استرسا بزرگ بشه در اینده خیلی بد میشه .ا ...

افرین بهت

من خیلی گذست میکردم ردی میدادم اما دیگه نتونستم 

هرچی تو‌دلم بود گفتم بهش گفتم ازش متنفرم چیزی که تا حالا نگفته بودم 

برعکس اون که چندین بار تو صورم گفت من ازت متنفرم بیزارم

شکستنو تو چشمام میدیذ اشکو میدیذ اما بی رحمانه تر میگفت

منم منتظر حرکتم اگه خواست درست کنه باهم درست کنیم اگه نه من دیگه نمیتونم جون ندارم

وقتی میبینم یکی اینجوری توزندگیش گیرافتاده وحالش بدم حالم خیلی بدمیشه فقط میتونم بگم خدا نگاهمون کنه

مرسی عزیزم 

قربون قلب مهربونت  

افرین بهتمن خیلی گذست میکردم ردی میدادم اما دیگه نتونستم هرچی تو‌دلم بود گفتم بهش گفتم ازش متنفرم چی ...

افرین عزیزم پس تصمیمت قطعیه .

مردا تا میبینن زنا ضعیفن ضعیف کشی میکنن .

یه مدت اصلا نه پیاماشو جواب بده نه تماساشو بزار دل تنگ بشه بعد که با سرافکندگی اومد دنبالت براش شرط بزار و بگو دیگه اون ادم ساکت صابق مرده بیین چیکار میکنه میتونه بمونه یا نه .

بابا دوتا ادم میان با هم ازدواج کنن که یه دنیای جدید و درس کنن که عشقم تجربه کنن نه که زندگیه همو نابود کنن .

من مجردیه خوبی نداشتم شوهرم نباید که متاهلیو کوفتم کنه وگرنه چه دل دردی داشتم که ازدواج کنم همونحا خونه پدرم میموندم یه چیزیم بهم میگفتن میگفتم مامان بابامه عیبی نداره نه که ‌پسر مردم بخواد بهم حرف بزنه .

اینارو باید یه زن زیون دار بندازی به جونشون تا نتونن از ترس نفس بکشن نه که هی صداشونو بم کنن و احساس بزرگی و قدرت کنن خاک تو سراشون .

فکر میکنن سکوت ما از ترسه نه بابا ما با ادب بار اومدیم سکوتمون از اصالته از خانومیه نه از ترس 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

من هر بار سکوت کردم بدتر شد ولی چند بار که ریدم بهش فهمید که منم زبون دارم .

دادو بیداد نکردما فقط با زبون اروم بهش تیکه انداختم خدایی خیلی میسوزن 

افرین عزیزم پس تصمیمت قطعیه .مردا تا میبینن زنا ضعیفن ضعیف کشی میکنن .یه مدت اصلا نه پیاماشو جواب بد ...

قربون دهنت

فکر میکرد سکوت میکنم حتما مشکلی دارم اما دیگه نشد

بابا اخه بشر خونت مرتبه بچت سالم و تمیزه غذات حاضره حرفاتو گوش میدم در هرشرایطی کنارتم حساب کتاب کارتو میکنم تمام مسولیت ها گردنمه فقط تو میری سرکار دیگه چی میخوایی

بخدا من موندم یعنی چی

من هر بار سکوت کردم بدتر شد ولی چند بار که ریدم بهش فهمید که منم زبون دارم .دادو بیداد نکردما فقط با ...

منم همین طور کردم حس کردم جمع و جور شد اما دلم شکست از خودم من ادم نامحترمی نیستم وادارم کرد یه حرفایی بزنم که تو شخصیتم نیس

قربون دهنتفکر میکرد سکوت میکنم حتما مشکلی دارم اما دیگه نشدبابا اخه بشر خونت مرتبه بچت سالم و تمیزه ...

ناراحت نشیا تقصیر خودته .

چند بار تو حساب کتابا کمکش نمیکردی همش کنارش نبودی یه ذره زیون داشتی این کارت نبود ،سیاست یاد بگیر خواهر همیشه که نباید دم دستشون باشی .

من همه جوره کنارش بودم که الان عقب کشیدم .

در صورتی که یه اقواممون اصلا نگاه به شوهرشم نمیکنه ولی شوهرش براش میمیره .

زیادی بها دادن و سکوت کردن تهش این میشه .

اگه خدا خواستو برگشتی هم خودت بورو مشاور تا سیاست یاد بگیری همم یاد بگیر خودتو عوض کنی تا دنیا و کاعنات بیان کمکت .

من از زمانی که تصمیم گرفتم دیگه وابسته شوهرم نباشمو دیگه اویزونش نباشم و یه خانم مستقل بشم خیلی بهتر شده زندگیم 

وی وی حالم از خود قبلیم به هم میخوره یه دختر اویزون که همش چشمش دنبال شوهرش بود و همش منت کشی میکردم