2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک بچه خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 57 پست
همه ک ن. بعضیا دنیاشون کودکانس. بعضیا بین بزرگسال هستن.مادرش یه ادمیه ک پشت بقیه حرف میزنه.نشسته بود ...

دقیقا این حرفا و این رفتارا رو از مادر پدراشون یاد میگیرن

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم یه بچه خواهر اینطوری دارم البته الان نزدیکه هشت ساله خداروشکر ندیدمش، دوتا داداشهام اجازه ی او ...

یا ابولفضل این بزرگتر شده بدتر هم شده. دخترداییم از ۷ سالگی همه فانیل رو بهم میریخت الان ۳۰ سالشه شده سردسته سلیطه ها و دعواااها. همین یه فامیل رو از هم پاشونده.هیچکی باهم حرف نمیزنه

ماها که سرمون اومده باور میکنیم، برا بقیه عجیب ب نظر نیاد، همینا فردا پس فردا بچه جاری خاهر شوهر کمی ...

دو سه بار برخورد داشته باشن میفهمن.نمیدونن چقد سخته ک حرف بشنوی تحقیر بشی از کوچیکتر از خودت ولی اجازه نداشته باشی از خودت دفاع کنی!

ی بنده خدایی که خیلی کشیده بود از دست بچه خواهرشوهر می گفت از خواهر شوهر نباید ترسید بلکه از بچه خوا ...

ما هم داریم از بچه های زندایی میکشیم.ایکاش لااقل مادرم ب عنوان یه خواهرشوهر یکم جنم و عرضه میداشت ک نداره! 

خداشاهده بچه دختر عموی شوهرم ده سالشه ولی چنان رفتار میکنه که خود مادرشوهرم که هشتاد سالشه میگه پیشش ...

دقیقا. عین یه ادم بالغ و پخته رفتار میکنن. یادمه عروسی پسردایی بود. این دختره ۱۰ سالش بود. یه دلبری‌هایی برا پسرخاله‌م میکرد😐😐

بعد اینا زود هم پریود میشن. این ۹ سالش بود ک شد

پناه بر خدااا شیطان مجسم هستن انشاالله شرشون از شما کنده بشه البته میشه حتی بگی بیمار روحی هم ممکنه ...

ممنون انشالله شما هم از شرشون در امان باشین . ولی برا ما نمیشه. مامانم عاشق برادرشه. فایده نداره

دوتا بزنی دهن بچه ازت حساب میبره دیگه به پر و پات نمیپیچه

اوووووووووو شما کجای کاری!! خونه خواهرم دعوت بودیم ما و خانواده دایی. من رفتم تو اتاق. دختربچه ۹ سالشون(نوه دختری داییم) گف اژدها وارد میشود(مسخرم کرد). منم گفتم بی‌ادب. یه دعوای بزرگی شد بیا و ببین!گفتن ب بچه بی‌پدر یتیم ما گف بی ادب!

درحالیکه من از ۶ سالگی پدرم فوت شد. اینا از هیچی کم نیاوردن یادمه هربار میومدن خونمون اشک من روان بود.من یتیم نبودم؟

تاپیکو ندیدم ولی بچها نتیجه تربیت خانوادن چه دایی خواهر شوهر فامیل من خودم پسر دایی ۳ سالم هر فحشی دهنش بیاد میده دختر خواهرشوهرم ۸ سالشه ب حدی وراج و فضوله سردرد میشم پیششون بودنی مدام درحال وراجی و حرفای گنده گنده زدن  و تمام اینا منبعش خانوادس خانواده زنداییم شدیدا بددهنن همه چیو با فحش میدن خانواده خواهرشوهرمم دائم درحال فضولی و امار گیری بقیه ان جلو بچه ام همه چیو میگن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید