2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک بچه خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 57 پست

مادرم همیشه به خواهرام می‌گفت بچتون رفت خونه خانواده شوهر برگشت هیچوقت نپرسین چی خوردی چی گفتن چه کردن چون فضول بار میاد 

بچه گناهی نداره رفتار ما اونها رو به خطا میندازه ! با حرفتون هم موافقم متاسفانه بچه های اینطوری زیاد دیدم که تو حس و حال کودکی نیستن و برمیگرده به همون تربیتی که از بزرگتر دیدن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اره یکی از بدترین چیزها که ادم میتونه باهاش مواجه بشه، بچه ی دروغگو و فضوله، ببینید چون پدر و مادر خ ...

بله شما حق فرمودی. ترییت پدر مادر هست. منظورم ازین تامیک این بود ک چنین بچه‌ای هست. و ما داریم . بخاطر حرف یه بچه عید سال پیش دعوای بزرگی شد!!قطعا بزرگا مقصرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا مثلا پشت سر مامانم حرف میزدنمنم ب مامانم میگفتم خدایا دعوا میشد اخرش پیش من نتونستن غیبت کنن م ...

خب تو تازه از اون خوباش بودی.

بدتر از تو هم هست😂

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

برا من فرق نمیکنه چه 5 سالش باشه چه بیشتر، رو مخ باشه و باعث دعوا و مزاحمت اینا، به شدت تنفر پیدا میکنم، بچه خاهر شوهر منم از همون کودکی موی دماغم هس، یه بارم باعث دعوا شد بین من و مادرشوهرم، با مادرشوهر یه ساختمون زندگی می‌کنیم، اینا هربار مهمون میان خونه مادرشوهر، سریع چترمیشدن خاهر و برادر خونه ما، فضول، به هرسوراخ سنبه ای تو خونه کار داشتن، به همه چی دست میزدن، نظم و نظافت زیر صفر، تا پاشون می‌رسید خونه مادربزرگ، سریع می اومدن خونه ما، بزرگتراشم که از خداشون بود، بارها جلوشون وایسادم، دعوا راه انداختم، رک شدم تا تونستم پاشون رو ببرم بی نمک ها رو، مادرشوهرم گف خونه دایی نرن، پس خونه کی برن، گفتم دایی و زندایی که ما باشیم مگه خونه دخترت میریم؟ یا بچمون رو می‌فرستیم مزاحم خونه زندگی دخترت باشه، انقد پررو هستن از رو نمیرن، بازم میان، اما اخم میکنم، چشم و ابرو میام، دیگه جرات ندارن از جاشون جم بخورن مزاحمهای بیشعور

بله شما حق فرمودی. ترییت پدر مادر هست. منظورم ازین تامیک این بود ک چنین بچه‌ای هست. و ما داریم . بخا ...

قطعا از این نوع بچه ها هست، شما هم نمیخواد به دیگران ثابت کنید هست یا نیست. خودشون که باهاشون مواجه بشن متوجه میشن.

برا من فرق نمیکنه چه 5 سالش باشه چه بیشتر، رو مخ باشه و باعث دعوا و مزاحمت اینا، به شدت تنفر پیدا می ...

میومدن شهر ما. بچه هاشونو میذاشتن پیش خانواده من. زن و شوهری میرفتن تفریح. بعد ک برمیگشتن. بچه هاشون میرفتن تااااا میتونستن دروغ میگفتن اینا دعوا و درگیری . دوباره سال بعدش روز از نو،روزی از نو!

و کلی مسائل دیگه ک نمیگنجه

ولی من درکتون میکنم

بخدا مثلا پشت سر مامانم حرف میزدنمنم ب مامانم میگفتم خدایا دعوا میشد اخرش پیش من نتونستن غیبت کنن م ...

خوب هرکی باشه پشت مامانش حرف بزنن ناراحت میشه میره میگه 

من از رو نوشته های کاربرا تو تاپیکا شخصیتا رو میفهمم تو ذاتت خوبه 

ماشالله 🌹

با بچه ۵ ساله هم مشکل دارین؟

آره اگه دم به دقیقه مزاحم خونه زندگیت باشه، سلیقت رو به گوه بکشه، بچه خاهر شوهرم مستقیم میرفت سر کشوها، سر کمدها، قشنگ انگار یکی یادش نداده تو خونه دیگران وات رو بشکن بشین سرجات، بزرگترش هم لال، منم اوایل بی زبون، دیدم عین خیالشون تیس چقد مزاحم زندگی من هستن قشنگ گوشمالی دادم الان تقریبا حد خودشون رو میدونن، منم بچم 5 سالشه شلوغ هس، ول نمیکنم خونه زندگی زنداداشم رو به هم بریزه، اصلا خیلی دیر خونشون میریم، اینا هفته ای چندبار خونه ما بودن، در حالی که من عید به عید خونه خاهر شوهر میرم، وقتی خونه یکی نریم، یعنی رفت آمد باهاش رو دوس نداریم، نه که‌ ما نمیریم شما هفته دوبار با اون بچه های بی تربیت و فضول چتر بشین خونمون

خوب هرکی باشه پشت مامانش حرف بزنن ناراحت میشه میره میگه من از رو نوشته های کاربرا تو تاپیکا شخصیتا ر ...

ممنونم دورت بگردم

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد