2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک بچه خواهرشوهر

840 بازدید | 57 پست

خدایی امیدوارم هیچوقت ازین بچه ها نبینین😐😐

خانواده دایی من هرچی بچه میزان از همون ۵،۶ سالگی انقد بدجنس و مکار و حیله‌گر هستن حد نداره😐😐

دیگ وقتی ۹ ساله میشن کاملا از لحاظ رفتاری(فوضولی دورویی دروغگویی جاسوسی و...) کاملن.از ۹ سالگی فعالیت در راستای دوس.پسر رو شروع میکنن

اونیکی دخترداییم ۷سالش ک بود یه دعوا راه انداخت بین پدرش و مادرم!!! 

من حرفای اسی رو باور میکنم. چون دیدم. خدا نسیب گرگ بیابون نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بچه ها همه پاك و عزيز هستن حتما الگوي بد و تربيت بد دارن ، اما بازم اينطوري شما نسبت به بچه هاي داييتون جبهه دارين نشاندهنده ذهن شماست كه از قبل به اين بچه ها بدبين هستين حتما از كوچيكي به شما تلقين كردن كه اينها خوب نيستن و ذهنيت شما اينطور شكل گرفته .. يعني مشكل كم اون ها رو هم شما بزرگ ميبينين 

من متاسفانه ی زمانی دختر سلیطه و دعواراه انداز بودم..الان درست شدم هاولی همچین ادمی هست

بیا 

شاهد از غیب رسید😂

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اره یکی از بدترین چیزها که ادم میتونه باهاش مواجه بشه، بچه ی دروغگو و فضوله، ببینید چون پدر و مادر خیلی با این بچه ها درد و دل میکنند و بدی دیگران را میگند این بچه ها اینجوری میشن، پدر و کادر اعتقاد دارن بچه زبونشونه. گفتم بدترین چیزها چون ادم بزرگ اگه بد باشه همه می‌شناسندش ولی بچه را میگن بچس،. این بچه وقتی بزرگ میشه واقعا غیر قابل تحمل میشه.

من همیشه میگم شاید توی بچه گی پدر و مادر دوست داشته باشند که بچه شون این جوریه، چون فکر میکنند جواب همه ی بدی های دیگران که خودشون نمیتونند بدن را بچه میده و کسی هم حق حرف زدن بهش را نداره ولی در نهایت دودش توی چشم پدرو مادر میره.

ولی در کل امیدوارم این بچه ها روبروی هیچکس قرار نگیرند.

عزيزم بچه ها همه پاك و عزيز هستن حتما الگوي بد و تربيت بد دارن ، اما بازم اينطوري شما نسبت به بچه ها ...

😐باشه. من ادم بدی هستم. ولی چرا همه ازینا بدشون میاد؟ شما ندیدین. هرچی میگم هیچکی نمیفهمه چی میگم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بیا شاهد از غیب رسید😂

بخدا مثلا پشت سر مامانم حرف میزدن

منم ب مامانم میگفتم 

خدایا دعوا میشد 

اخرش پیش من نتونستن غیبت کنن  

من فقط رو مامان و خانواده ام حساس بودم

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد