سلام امروز پنجمین روز عملمه که درد از خواب بیدارم کرد، سوتین طبی از دیروزه استفاده میکنم، الان درش آوردم واقعا داشتم خفه میشدم، شکل سینه هام قرینه نیس، پستانها یکم رو به پایینه، دکترم میگه طول میکشه تا شکل بگیره، بنظرتون درست میشه؟ از درد کشیدن خسته شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکترت درستمیگه الان نصف چیزی ک میبینی ورمه اصلا سوتین طبی رو در نیار فقط قتایی ک میخای پانسمانو ...
شمام عمل کردین؟ من امروز باید میرفتم سرکار ولی حالم خوب نیس نتونستم برم ، از شنبه میتونم بنظرتون؟ یکی از دستامو میتونم تکون بدم ولی یکیش از زیربغل تا پایین خیلی درد میکنه٫
بله هر سوالی داری بپرس من تا ده روز جفت دستام درد داشتن و مرخصی بودم
الان امروز روز پنجم عملم هست یعنی ۴ روز تمامه تقریبا ، یکی از دستام خیلی بهتره ولی یکیش کار نمیکنه، زیربغلام درد میکنه، موقعی ک دراز کشیدم ب سختی بلند میشم درد میگیره، پشت کتفتم درد میکرد؟