2777
2789
عنوان

این تایپیک روبرای خانمهای متاهل گذاشتم بخونیدیادبگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 21 پست
هیییییییازپریروزسرشربت ندری قهریم😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

میخهای آشتی کنید ؟ هی آه بکش بگو شربت نذری

پا شدی بگو شربت نذری هه

هی تکرار کن بشنوه تا آخرش به حرف بیاد گفت چیه همش میگی شربت نذری بگو چه شربتی بود عجببببببب بابا عجببب

بدون اینکه یه کلمه حرف بزنه دو تا آدمو با هم دعوا داد استغفرالله و اتوبوس الیه

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

میخهای آشتی کنید ؟ هی آه بکش بگو شربت نذریپا شدی بگو شربت نذری هههی تکرار کن بشنوه تا آخرش به حرف بی ...

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

بازدوباره باهم دعوامون بشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شربت نخورده ودل سوخته

ماشین خودمون بود

کلاگازرومیگیره میره میگه توپیاده برگردبروبگیر😁😂🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂🤣🤣🤣

والابخدا😁😂🤣🤣

برم کم کم چای بزارم الان طفلی میان ازسرکار

وصبحانه آماده کنم

بااجازه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

مشکل ماها اینه تو هر دسته‌ای قرار می‌گیریم سعی می‌کنیم طرفدار اون دسته باشیم و اغلب از انصاف دور میشیم غافل از این که ما همه موجودیم و همین باعث میشه همون قدر که طرفدار دوست و آشنای یا جنسیت یا هم شهری یا... خودمون باشیم طرفدار کل هستی باشیم. اگه با یه انسان درست برخورد کنی اغلب پاسخ درستی هم می‌گیری.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

من بعد از شوهرم از سرکار. میام 

کار من هم از اون خیلی سخت تر 

بعد تا دلت بخواد تا پام رو میزارم تو خونه غر میزنه 

کلا مرپا خودشون اصلا درک مراعات کردن و خستگی طرف رو ندارن 

ولی واقعا این درست با کسی که خسته از سرکار اومده اصلا صحبت هم نکنید اون فقط باید دراز بکشه یا بخوابه یا اصلا بره تو گوشی تا از اون تنش کاری خارج بشه