2777
2789
عنوان

مصرف فولیک اسید (قرص‌آهن)

96 بازدید | 9 پست

من تالاسمی مینور دارم (ارثی و کمبود گلبول قرمز) 

مبخواستم ببینم هفته‌ای یبارخوبه که استفاده کنم؟ 

قبلا خونده بودم مصرفش هفته‌ای یباره، و اینکه میشه با آب پرتغال طبیعی خورد. 

ولی هرروز بخوری انگاری مضره. نظرتون چیه؟

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر داده بهت؟این قرصو بیشتر تو بارداری استفاده میکنن

من باردار نیستم داداش کوچیکم فلن 😂

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

شما چون تالاسمی دارین باید از دکتر بپرسید چون مثلا همه به من قرص تجویز میکردم رفتم فوق تخصص گفت نخیر شما مثلا یه مولتی ویتامین داد گفت اینو بخور اونو خوردم خوب شدم قبلش هرچی قرص می‌خوردم آهن خوب نبود برام 

کاربری دست دو نفر

من هرروز میخورم یوبوست میگیرم

اشتباهه نباید هرروز بخوری که.. یه ماده‌ایی داره اینطوری میشه خودمم هفته‌ایی یبار میخورم

برو دکتر دارو بده الکی نخور

نه قبلا آزمایش خون دادم، مینور بوده.. ولی داده فکرکنم خیلیم زور میکنن آهن بخورو.. اینا

شما چون تالاسمی دارین باید از دکتر بپرسید چون مثلا همه به من قرص تجویز میکردم رفتم فوق تخصص گفت نخیر ...

ارهه میدونم آزمایش خون دادم.. خود مدرسه هم بهمون قرص آهن میداد 

واسه من مشکلش ویتامین نیستش کمبوده آهن توی بدنه 

چون کمبود هست توی بدن، گلبول قرمز نمیتونه اکسیژن روحمل کنه بخاطر همین تپش قلب، تنگی نفس، زردی پوست دارم