2777
2789
عنوان

دعوای من با جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 48 پست
بنظرم جاریت واقعا درمونده شده که بهت پیام دادهیه جورایی ازت کمک خواسته

ببین شوهر من خیلی خوشش نمیاد من تو این کارا دخالت کنم جاریمم میدونه من تازه امروز مرخص شدم چرا میره رو اعصابم خب یرو شوهرتو راضی کن من چیکار کنم خب 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خیلی تند رفتیفقط باید به شوهرت میگفتی

اره دیگ دعوا شدمتاسفانه ولی چون سری قبلی بهش گفتم باز دوباره پیام داد ناراحت شدم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده اسمش بیار چرا کاسه کوزه سر تو بشکنه بعدبگه من نگفتم فلانیدروغ میگه ضمنا بگو بهش خودت به شوه ...

اره دقیقا منم میدونم همین میشه چیزی بگم بین اونو شوهرش دعوا بشه میگن من دعوا راه انداختم نمیدونم چیکارکنم ب خواهرشوهرم گفتم میگفت حرص نخور ولش کن بگو کاری نداری بهشون 

اره دقیقا منم میدونم همین میشه چیزی بگم بین اونو شوهرش دعوا بشه میگن من دعوا راه انداختم نمیدونم چیک ...

حتما فقط چت کن یا مکالمه ضبط کن به شوهرت نشون بده چی میگه ثابت کنی

ولش خودت دخالت نده تو بحث با جاری چیزیم گفت از این گوش بشنو از این گوش رد کن

چی بگم خب شوهرش بره جاده خدایی نمرده چیزی بشه یقه مارو میگیرن الان خیلیم تنبله شوهرش کلاتاحالا 3بار رفته توجاده راننده قبلی خیلی بیشتر میرفت بعد منتشم سرما اومده

چیزی نگفته که. چرا این مدلی رفتار کردی؟ی‌کمک خواسته . منت چیوگذاشته من نفهمیدم ولله.تهش این بود ک می ...

میدونم تند رفتم خب عصبی میشم ازکاراش ببین مدل جاریمو نمیشناسی مثلا به من زنگ میزنه خواستی بری مسافرت برا منم بلیط بگیر بیاید موقع بلیطا بهش زنگ میزنم ک بگیرم شما اوکی هستین میاین میگه خبر میدم بعد شوهرش زنگ زد ب شوهرمن ک چرا هی زنت زنگ میزنه میگه بلیط بلیط شاید ما پول نداریم بیایم سفر شما برید بعد شوهرمم ناراحت شد میگن خب خودش گفت خبر بده خبر نمیدادم ک میگفتن نخواستی با ماباهاتون بیایم خبرمیدم باز دعواش سرمنه الانم همین وضعیته

خدایی چیزی نگفته . خییییلی تند رفتی. خییلی‌زیاااااد.

واقعا شرایطم سخته نمیدونم چرا نفهمیدین اصلا حوصله خودمم ندارم واقعا بعد میاد با من حرف میزنه خودش عقل داشته باشه میفهمه الان وقت اینجور حرفا نیست 

حتما فقط چت کن یا مکالمه ضبط کن به شوهرت نشون بده چی میگه ثابت کنی

من ک ب شوهرم میگم اینجوری گفته خودش میدونه چیکار کنه 

من ک ب شوهرم میگم اینجوری گفته خودش میدونه چیکار کنه

آره بابا به مادر همسر و پدرش هم بگو بزار بدونن

البته شوهر جاریست اول باید با زنش مطرح میکرد 

و شوهر تو هم باید می‌رفت می‌گفت ببین شوهرت پیشنهاد داده هر اتفاقی افتاد به ما ربطی ندارد 

و ضمنا حتما برادر شوهرت بیمه عمر کنید ماشین شخص ثابت و بدنه و بیمه آتش سوزی و بار کنید 

اتفاق یک بار می افته 

چی بگم خب شوهرش بره جاده خدایی نمرده چیزی بشه یقه مارو میگیرن الان خیلیم تنبله شوهرش کلاتاحالا 3بار ...

بیخیال دخالت نکن خود برادرا بهتر می‌دونن بعد ب زنش نباید زنگ بزنی بد تر می‌کنه کارو تا بفهمه ب شوهرت میگفتی شوهرت خودش یکی دو تا میکرد ب دادشش می‌گفت 

آره بابا به مادر همسر و پدرش هم بگو بزار بدوننالبته شوهر جاریست اول باید با زنش مطرح میکرد و شوهر تو ...

پدرشوهرم ک فوت شده ولی مادرشوهرم هست اونام جاریمو میشناسن الان خواهرشوهرم میگفت ولش کن اون حرف زدنشو نمیفهمه 

همرو انجام دادیم ولی اونو بیمه عمر نکردیم 

پدرشوهرم ک فوت شده ولی مادرشوهرم هست اونام جاریمو میشناسن الان خواهرشوهرم میگفت ولش کن اون حرف زدنشو ...

حتما بکنید ماهی 200هزار بیمه عمر ایران فکر کنم  برای بعدن هاش خوبه از حقوق خودش هم بدین